Căminul groazei de la Aldeni. O femeie a înghițit un pumn de cuie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Pacienţii cu probleme psihice din căminul de la Aldeni sunt trataţi ca nişte animale. O angajaţă susţine că unii oameni sunt ţinuţi nemâncaţi, dezbrăcaţi şi legaţi de pat, iar copiii ajung să-şi muşte mâinile de foame.

VEZI ȘI: Dezvăluiri în exclusivitate de la o jurnalistă concediată de Digi 24. Ce se întâmplă, de fapt, la Digi24. "Sunt interese obscure"

Mai mult, în cămin ar avea loc relaţii sexuale între pacienţi cu afecţiuni grave, iar lucrurile grave nu se opresc aici.

O tânără de 25 de ani, internată în centrul din Aldeni, a fost adusă de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, după ce a înghițit un pumn de cuie.

Se pare că pacienta, care suferă de schizofrenie, ar fi înghițit cuiele în timp ce se afla în incinta căminului, acolo unde, suțin anumite voci, bolnavii umblă liberi și nesupravegheați.

Potrivit medicului de gardă din secția UPU Buzău, dr. Adrian Zoican, radiografia efectuată a scos la iveală că, în stomacul pacientei au ajuns mai mulți corpi străini, după ce aceasta a ingerat cuiele, scrie Ziua de Buzău.

Anul trecut, aceeași bolnavă a mai înghițit cuie, fiind operată la Spitalul „Sfântul Pantelimon" din Capitală.

Cazul anterior menționat vine ca o confirmare a managementului defectuos de la nivelul Căminului de Vârstnici și Adulți cu Dizabilități din Aldeni, instituție care a constituit obiectul unui imens scandal, din cauza neregulilor constatate aici, scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel