Cămile botoxate, eliminate dintr-un concurs de frumusețe
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Mai multe cămile au fost descalificate dintr-un concurs de frumusețe din Arabia Saudită, pentru că proprietarii lor le-au injectat botox.

Cămilele au defilat pe o pistă, sub ochii tribunelor pline de spectatori și ale juraților, care au notat animalele în baza mai multor criterii: dimensiunile buzelor, obrajilor, capetelor și genunchilor.  Pe lângă proba frumuseții, cămilele au avut și proba obedienței față de stăpân, dar și cea a frizurii artistice.

12 cămile au fost descalificate de juriu, deoarece proprietarii lor le-au injectat botox pentru a le face să arate mai bine, notează Arabian Business.

Premiul cel mare: 57 de milioane de dolari

Anual, în Arabia Saudită are loc Festivalul Cămilelor, care se ține în Capitală, la Riadh. Este un concurs care durează 28 de zile, iar miza este un premiu deloc de neglijat, în valoare de 57 de milioane de dolari. Premiile totalizează 182 de milioane de dolari. 

„Cămila este un simbol al Arabiei Saudite. Obișnuiam să o păstrăm ca pe o necesitate, însă acum reprezintă și o sursă de divertisment", a explicat Fawzan al-Madi, șeful juriului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel