CAMERUN-CROAȚIA 0-4, ANCHETAT pentru un posibil BLAT la CM DE FOTBAL 2014
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Federaţia de Fotbal din Camerun a anunţat că a deschis o anchetă oficială ce vizează un posibil aranjament al meciului pierdut în faţa Croaţiei, scor 0-4, în faza grupelor de la CM DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Comisia de Etică a Federaţiei Cameruneze va investiga acuzaţiile privind trucarea meciului de la Manaus, care au apărut prima oară în publicaţia germană Der Spiegel.

Vezi și: CROAȚIA - CAMERUN 4-0. Africanii merg acasă de la CUPA MONDIALĂ

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Jurnaliştii nemți au vorbit cu Wilson Raj Perumal, un bărbat din Singapore condamnat pentru trucarea de meciuri, care a ghicit rezultatul final şi faptul că un jucător va fi eliminat.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Camerun a pierdut în fața Croației cu 0-4, iar Alex Song a fost eliminat în finalul primei reprize.

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Recentele acuzaţii privind fraudarea celor trei meciuri disputate de Camerun la Cupa Mondială, în special cele legate de meciul cu Croaţia, precum şi existenţa a 'şapte mere stricate' în echipa noastră naţională nu reflectă valorile şi principiile promovate de administraţia noastră, care sunt în conformitate cu cele ale FIFA. Suntem hotărâţi să rezolvăm această problemă în cel mai scurt timp şi fără întârziere", transmite Federaţia Cameruneză, printr-un comunicat, conform antena3.ro.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Camerun a pierdut toate cele trei meciuri jucate la Cupa Mondială din Brazilia, clasându-se pe ultimul loc în Grupa A.

Vezi și: OPTIMI DE FINALĂ la CM 2014. Vezi toate meciurile din faza eliminatorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel