Camerista implicată în dosarul fostului șef al FMI acordă primul interviu revistei "Newsweek"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
www.reuters.com
www.reuters.com

Nafissatou Diallo, camerista de la Hotelul Sofitel din New York care îl acuză de tentativă de viol şi agresiune sexuală pe fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a rupt tăcerea pe care şi-a impus-o de la începutul scandalului şi a acordat primul său interviu revistei "Newsweek".

"Nafi" Diallo nu este tipul femeii fatale, scrie Newsweek. Pielea ei cafenie este pigmentată cu ceea ce par a fi cicatrice de la o acnee, iar părul închis la culoare este vopsit şi îndreptat. Are însă o aparenţă feminină, o figură de grup statuar. Când răspunde, pe chip are ascunsă o melancolie, scrie Newsweek.

Femeia a relatat faptele petrecute la 14 mai, când a intrat în holul apartamentului 2806 ca să facă curăţenie. Ea susţine că a întrebat la intrare dacă e cineva, dar nu a primit niciun răspuns. Uşa de la dormitor, aflată în stânga ei, era deschisă, aşa că a putut vedea o parte din pat. A aruncat o privire în living să vadă dacă sunt bagaje, dar nu a văzut niciunul. Şi-a anunţat din nou prezenţa întrebând tare dacă e cineva. Atunci, un bărbat dezbrăcat, cu părul alb, a apărut brusc, ca şi cum ar fi răsărit din pământ. Ea şi-a cerut scuze şi a dat să plece, dar el i-a spus că n-are de ce să-i pară rău, a apucat-o de sâni şi a închis uşa apartamentului.

Diallo nu ştie să citească şi să scrie în nicio limbă. Are doar câţiva prieteni apropiaţi, iar unii dintre bărbaţii cu care şi-a petrecut timpul - pe care nu-i numeşte logodnici sau iubiţi, ci doar prieteni - par să fi profitat de ea. Unul dintre ei, care acum este la un centru de detenţie din Arizona, unde aşteaptă să fie deportat în urma unei condamnări pentru droguri, i-a câştigat încrederea şi, spune ea, i-a accesat conturile bancare.

Citește și:

Camerista, în centrul atenţiei după eliberarea pe propria răspundere a lui Dominique Strauss-Kahn

Diallo este considerabil mai înaltă decât Dominique Strauss-Kahn şi are o construcţie robustă. "Eşti frumoasă", i-a spus DSK încercând să o împingă către dormitor. "Am spus 'Opriţi-vă, domnule, nu vreau să-mi pierd serviciul' ", a relatat Diallo pentru Newsweek. El a spus: "N-o să-şi pierzi slujba". Diallo continuă: "Nu m-am uitat la el. Mi-era aşa de frică. Nu mă aşteptam să fie cineva în cameră. M-a împins tare către pat. A încercat să-mi pună penisul în gură", a relatat ea, moment în care şi-a strâns buzele şi şi-a mişcat capul dintr-o parte în alta ca să arate cum a opus rezistenţă. "L-am împins. M-am ridicat. Vream să-l sperii. I-am spus: 'Uite-l pe şeful meu acolo'. Dar bărbatul a spus că nu e nimeni acolo şi nimeni nu va auzi", a povestit Diallo. A continuat să-l împingă. Nu voia să-l rănească.

"Nu vream să-mi pierd slujba", a repetat ea. El a împins-o din nou, pe holul dinspre dormitor către baie. Uniforma lui Diallo are nasturi în faţă, dar Strauss-Kahn nu s-a chinuit cu ei. I-a ridicat rochia şi i-a rupt lenjeria, apucând atât de tare, încât încă mai avea urme roşii, câteva ore mai târziu, când a ajuns la spital. A împins-o ca să stea în genunchi, cu spatele la perete. I-a băgat cu forţa penisul în gură şi i-a apucat capul cu ambele mâini. "M-a ţinut aşa de strâns", a declarat Diallo. "Se mişca şi făcea un zgomot...", a relatat femeia. "M-am ridicat, am scuipat, am fugit de acolo, nu m-am uitat în urmă, am fugit pe hol, eram aşa nervoasă, aşa de speriată. Nu vream să-mi pierd slujba", a repetat femeia.

Diallo a spus că s-a ascuns după un colţ pe coridor şi a încercat să se adune. "Stăteam acolo scuipând. Eram singură. Eram aşa de speriată", a povestit ea. Apoi l-a văzut pe bărbatul de la 2086 ieşind şi îndreptându-se către lift. "Nu ştiu cum s-a îmbrăcat aşa de repede şi şi-a făcut şi bagajele. S-a uitat la mine. N-a spus nimic", a relatat Diallo. Întregul incident nu a durat mai mult de 15 minute, poate chiar mai puţin. Potrivit unei surse informate citate de Newsweek, la nouă minute după ce Diallo a intrat în cameră, Strauss-Kahn i-a dat telefon fiicei lui.

Sursa: Newsin

Citește și:

Mama jurnalistei Tristane Banon, cea care îl acuză pe DSK de tentativă de viol, a făcut sex cu agresorul fiicei sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel