Camera Deputaților cumpără materiale de curățenie de 200.000 de lei, iar Senatul, un sistem de ”virtualizare” a grădinilor
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Inquam Photos / Malina Noroce
Inquam Photos / Malina Noroce
Camera Deputaților și Senatul fac noi achiziții.

Camera Deputaților a lansat o licitație publică pentru achiziționarea de materiale de curățenie în valoare de aproape 200.000 de lei, dar și două sisteme de control antitero, cu valoare estimată de peste 1.5 milioane de le, scrie Agerpres. În același timp, Senatul vrea să achiziționeze ”soluții de virtualizare digitală a grădinilor Senatului”, în valoare de jumătate de milion de lei.

Potrivit site e-licitatie.ro, valoarea totală estimată a contractului pentru furnizarea materialelor de curățenie este de 199.436,97 lei iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Astfel, Camera Deputaților cumpără spray de cameră, rezerve odorizant, deo WC cu picurător în valoare estimată de 19.109,24 lei, spray de mobilă, cremă pentru obiecte din piele, detergent pentru metal și spray de îndepărtat pete pentru covoare de 16.605,04 lei, saci de polietilenă pentru deșeuri în valoare estimată de 66.722,69, săpun spumă și săpun rufe de 70.991,6 lei.

De asemenea, se achiziționează și insecticid spray pentru târâtoare și zburătoare în valoare estimată de 12.436,97 lei, perii pentru podea, ștergătoare și raclete pentru geam de 8.277,31 lei și alcool sanitar de 5.294,12 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 iulie.

Camera Deputaților achiziționează și două sisteme de control antitero, în valoare totală estimată de 1.588.235,29 lei. Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 iunie.

Senatul achiziționează ”Soluții de virtualizare digitală a grădinilor Senatului” în valoare totală estimată de 504.201,68 lei.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel