Data publicării:

Camera Deputaților a dat aviz favorabil pentru protejarea pădurilor din jurul Bucureștiului. Alex Găvan: Minunate vești la început de toamnă

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Activistul de mediu Alex Găvan a anunțat miercuri, 4 octombrie, că  protejarea pădurilor din jurul Bucureștiului a intrat în linie dreaptă. Astăzi, comisia juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil cu unanimitate de voturi.

„Dragi prieteni, minunate vești la început de această toamnă minunată. Protejarea pădurilor din jurul Bucureștilor pentru sănătatea și bucuria noastră, a tuturor, a intrat în linie dreaptă.

După votarea în vară, cu unanimitate, de către Senatul României, a proiectului nostru de lege, cu 105 voturi pentru din 105 exprimate, astăzi, comisia juridică a Camerei Deputaților a dat aviz favorabil, tot cu unanimitate de voturi.

Am reușit să aducem împreună oameni de bine din USR, Reper (partide cu care am și depus textul inițial al proiectului), cât și din PNL, PSD și UDMR”, a scris activistul de mediu Alex Găvan pe Facebook.

Activistul de mediu Alex Găvan spune că în acest moment avem nu mai puțin de 65 de parlamentari drept co-inițiatori ai legii.

„Poate că nu întâmplător, consensul de astăzi a fost exprimat într-o sală numită Mihai Viteazul.

Centura Verde București-Ilfov, a cărei piatră de temelie este acestă lege, este mai degrabă un proiect de sănătate publică care are ca parte semnificativă din soluție și o componentă de mediu, decât un proiect strict de mediu.

Mă înclin cu recunoștință înaintea tuturor și desigur, vă rog și vă îndemn să semnați petiția pentru aer curat și viitor pe www.centuraverde.ro”, a mai scris activistul de mediu Alex Găvan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel