Camelia Moroșan, fiica lui Gheorghe Moroșan: Plânge. Nu mai am pe nimeni
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Camelia Moroșan, fiica din Italia a lui Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, a spus că tatăl său a lucrat vreme de 15 ani ca șofer de TIR. 

”Dacă avea probleme cu alcoolul sau cu drogurile, nu avea cum să fie șofer de TIR” a spus femeia, la Antena 3, în răspuns pentru Cătălina Porumbel, care a întrebat-o despre dosarul bărbatului din Italia, care ar arăta că a fost depistat sub influența alcoolului sau stupefiantelor. 

Întrebată dacă a fost tatăl ei vreodată agresiv în familie, Camelia Moroșan a răspuns categoric ”nu”, precizând că ”a fost un tată care a avut grijă de noi și ne-a ajutat, în limita posibilităților, nu am avut niciodată probleme, din contră”. 

Femeia a spus că a aflat despre situație de la sora ei din România, la ora 14:30 locală, deci 13:30 ora din Italia. ”Vreau să precizez că-n jurul orei 14:30, ora de aici, deci 15:30 din România, am vorbit video pe WhatsApp cu mama mea, era jos, în colaborare cu poliția. Un polițist îi cerea dovezi despre cum a fost apartamentul înainte de evacuare. Mama mi-a spus să închid telefonul pentru că trebuia să arate acele poze. Pe tatăl meu nu l-am sunat, dar m-am gândit să-l sun”. 

”Nu mai am pe nimeni”

”Eu am un copil, care a fost foarte legat de bunicii ei și este traumatizată, stă cu telefonul în mână, cu televizorul deschis și toată ziua îmi plânge și-mi spune: nu mai am pe nimeni, la cine mă mai duc eu în vacanță?” a spus Camelia Moroșan. 

Despre familiile victimelor, spune: ”Îmi pare foarte rău, de aș avea posibilitate le-aș da viață de la mine. Recunosc, tatăl meu e vinovat că a luat viața a două persoane nevinovate. Nu trebuia să se ajungă aici. De ce, din 2010, de când s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, toți i-au închis ușa în nas, la câte sesizări au fost făcute?”. 

Femeia mai spune că nu știe despre condamnarea tatălui său din 2003, dar precizează că ea a plecat în Italia în 2004, iar tatăl său era deja plecat, la acel moment de 8-10 luni, cu aproximație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel