"Nu vreau să mă bage în pământ". Camelia Mitoșeru își pregătește locul de veci: "Vreau să fie pregătit tot"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihai Mitoșeru
Sursa foto: Facebook Mihai Mitoșeru
Camelia Mitoșeru își pregătește locul de veci, în Cimitirul Bellu.

"Cu tatăl lui Mihai m-am măritat a doua oară! Eu l-am îngropat, i-am făcut toate pomenile. Mi-a lăsat două gropi la Cimitirul Bellu Catolic. Încerc să fac niște lucrări acolo. Eu acum abia aștept să fac un fel de cavou, nu vreau să mă bage în pământ.

Vreau să fie pregătit tot. Nu mă interesează când o să fie. Fiecare avem o soartă și important e să fim optimiști. Mama mea nu a vrut să-și ia groapă", a povestit Camelia Mitoșeru, în emisiunea După faptă și răsplată", de la Metropola TV, scrie viva.ro.

Momente dificile

Actrița a trecut prin câteva încercări, în ultimii ani. La începutul lui 2021, mama lui Mihai Mitoșeru a fost operată pe creier, fiind diagnosticată atunci cu tumoră beningă-meningiom.

"A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles.

Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru, după intervenție, pentru Antena Stars.

Tot în 2021, în toamnă, actrița a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău, fiind suspectă, la momentul respectiv, de AVC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel