Călugărul Danci, mesaj care dă fiori despre sfârșitul lumii în contextul noului coronavirus
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 14 Martie 2020, 12:21
WhatsApp
Ioan Danci, un tânăr originar din Bistrița, care s-a călugărit în urmă cu 15 ani la schitul Antonești din Arefu, a postat un mesaj care dă fiori despre sfârșitul lumii în contextul noului coronavirus.

”Spunea părintele Cleopa: măi, părintele cu care eram eu la oi când eram tânăr s-a întâlnit cu un pustnic şi a întrebat „Părinte, când ar să fie sfârşitul lumii?". Şi pustnicul i-a răspuns: „Ştii când va fi sfârşitul lumii? Când nu va mai fi cărare de la un vecin la altul".

Iată cărările se închid... Nu neapărat că acum ar fi sfârșitul lumii. Dar putem ști dacă este sau nu!? Dacă citim Sfânta Scriptură și sfinții părinți, vom mai întâlni această prorocie! Vai și iar vai, omul tot nepăsător este.

Își zice în sine că ce se întâmplă în ziua de astăzi este doar o întâmplare, un accident, o neatenție și cam atât. Eu cred că trebuie să gândim mai profund, să încercăm fiecare dintre noi să ne îndreptăm viata, trăirea, simțirea, dacă vrem ca lucrurile, viata și lumea să se indrepteze! Nimic nu este întâmplător. Dumnezeu nu lasă nimic la voia întâmplării. La Dumnezeu toate sunt cu rânduială!


Un sfârșit de săptămână binecuvântat!”, a scris preotul Ioan Danci pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?