Călin Rovinescu, CEO-ul Air Canada, desemnat cel mai bun CEO din 2016
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Călin Rovinescu, CEO Air Canda, a fost desemnat cel mai bun CEO al anului 2016, din Canada.

Românul Călin Rovinescu a devenit CEO Air Canada în 2009, fiind unul dintre cei mai respectați oameni din aviație.

Când Călin Rovinescu a fost selectat, Consiliul Consultativ a programului de atribuire a citat recordul său în transformarea operatorului Air Canada într-o organizație profitabilă, competitivă la nivel mondial și foarte apreciată. Deciziile luate de Rovinescu au adus succesul în creșterea veniturilor transportatorului aerian timp de șase ani consecutivi.

De asemenea, același consiliu a mai citat printre altele și o creștere puternică a operatorului canadian, în special o creștere de 50 de procente în capacitatea de transport pe rutele internaționale din anul 2009 și revenirea de la un deficit de 4 miliarde de dolari a planului de pensii al companiei într-un excedent de 1,3 miliarde dolari începând cu o prima lună a acestui an.

„Acest premiu pe care am avut norocul de a-l primi nu este premiul meu. Este un premiu pentru cei 30.000 de oameni de la Air Canada, care au făcut ca acest lucru să se întâmple prin a fi antreprenoriali și de a găsi modalități creative de a crește veniturile noastre, pentru a concura în mod eficient, acolo unde nu am putut concura înainte, și pentru a servi clienții noștri mai bine decât oricând," a afirmat Călin Rovinescu, Președinte și CEO al Air Canada

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel