Călin Rangu, președintele ISF, la interviurile DCNews și DCBusiness. Piața asigurărilor, culise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Călin Rangu, președintele Institutului de Studii Financiare, este invitatul DCNews și DCBusiness de astăzi. 

Urmăriți luni, 5 august, de la ora 12:00, pe DCNews și DCBusiness, interviul cu președintele ISF. Călin Rangu vă va dezvălui culisele pieței asigurărilor. 

Aflați, de la ora 12:00, LIVE pe cele două site-uri, dar și pe paginile de Facebook, care sunt marile schimbări din asigurări, anunțate și comentate de Călin Rangu. 

Cine este Călin Rangu

Este dublu licențiat în economie și inginerie, doctor în rețele neuronale aplicate în procesarea seriilor financiare, absolvent MBA în domeniul financiar-bancar, lector universitar la Universitatea Financiar -Bancară, la Universitatea Națională de Studii Politice și Administrație, MBA Lector pentru City University din Seattle. A publicat peste 150 de articole, și două cărți, fiind organizator sau vorbitor la conferințe românești majore legate de protecția consumatorilor, soluționarea alternativă a litigiilor, sectorul financiar-bancar, IT, managementul riscului operațional, sau management și procese. A activat ca lector și director de proiect strategic POSDRU în cadrul IBR. Ocupă în prezent poziţia de director la Direcția de Control si Supraveghere Intermediari, Conduită și Scheme de Garantare, fost director pentru Protecția Consumatorilor în cadrul ASF. Este vicepreședinte al comitetului ITF din cadrul Autorității Europene de Asigurări și Pensii Private (EIOPA), presedinte al grupului de dialog pentru Protecția Consumatorilor de pe lângă ASF, membru în bordul EFICERT. Are o vastă experiență în management, sistem financiar-bancar, riscuri operaționale, servicii IT și financiare, produse și tehnologii, marketing. El are experiență de peste 25 de ani in sectorul financiar-bancar, anterior fiind director / CIO în Banca Națională a României și Raiffeisen Bank, director general al filialei românești a Raiffeisen Informatik Austria Group, director proiect POSDRU IBR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel