Călin Popescu Tăriceanu face lumină: ”M-am retras din viața politică în urmă cu trei ani”. Calitatea în care a apărut la Guvern/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captură video
captură video
Călin Popescu Tăriceanu este, în aceste momente, la Guvern. 

În aceste zile, în care se discută despre o fuziune pe dreapta, în care e inclus și partidul ALDE, se vorbește și despre Călin Popescu Tăriceanu, dacă mai este un actor important în politică sau nu. 

Chiar acum, Călin Popescu Tăriceanu este la Guvern, unde a făcut lumină legat de activitatea sa. Discuția se poartă cu privire la ”Legea Anastasia”. Vezi video mai jos. 

”O să vă puneți întrebarea în ce calitate sunt aici. Nu în calitate politică, pentru că m-am retras din viața politică în urmă cu trei ani. Sunt aici în calitate de președinte de onoare al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile, care a susținut din primele momente inițiativa dlui. Cazanciuc” a lămurit Călin Popescu Tăriceanu. 

El a precizat că parcul de automobile crește cu o viteză foarte mare, vorbind despre autovehicule noi, dar și despre ceea ce numește a fi o ”catastrofă”, respectiv ”vehiculele de ocazie, second-hand-urile”. El a amintit că atunci când era prim-ministru, a introdus o taxă care urmărea să frâneze importurile de automobile second-hand, taxa de primă înmatriculare. ”Un mare procentaj din mașinile second-hand importate sunt foarte uzate, nu prezintă caracteristicile necesare pentru siguranța pe drumurile naționale” a explicat Călin Popescu Tăriceanu, la Guvern. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel