Călin Mihai Rangu, informații cheie din sfera supravegherii financiare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
CĂLIN MIHAI RANGU, director în cadrul  Direcției Supraveghere, Control Intermediari și  Reguli de Conduită din ASF, a fost invitat la Interviurile DC News.   

CĂLIN MIHAI RANGU face lumină în asigurările Casco, ce acoperă și ce nu acoperă asigurările obligatorii de locuințe, ce trebuie să știe românii despre asigurările de credite, dar și despre capcanele contractelor de asigurari. Citim? Dacă citim, am și înțeles?

RCA, eterna poveste. Ce se ascune în  spate si de ce problemele revin periodic. Nu în ultimul rând și despre asigurările de risc cibernetic. De ce nu se asigură riscurile cibernetice deși devin riscul cel mai mare pentru sistemele critice dar și pentru cetățeni, toate aceste informații putându-le afla într-un interviu exploziv, vineri, 28 septembrie 2018, de la orele 11,00, atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News.

Cine este Călin Rangu

CĂLIN MIHAI RANGU  este dublu licențiat, doctor în rețele neurale aplicate în seriile financiare, absolvent MBA, lector universitar, director în cadrul ASF al Direcției Supraveghere, Control Intermediari și Reguli de Conduită, președinte al Institutului de Studii Financiare, vicepreședinte al comitetului ITF al Autorității Europene de Asigurări și Pensii Ocupaționale (EIOPA).

Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar-bancar, peste 15 ani de management in sectorul bancar privat, al BNR și al ASF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel