Călin Geambașu, dezvăluiri șocante. Tatăl său ar fi încercat să-l otrăvească
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Scandalul din familia Geambașu continuă. După ce solistul Călin Geambașu și-a acuzat părinții că l-au maltratat și umilit până în adolescență, acesta a anunțat de curând faptul că renunță la moștenirea de un milion de euro și se dezice de cei care i-au făcut copilăria un calvar.

Călin Geambașu a anunțat faptul că va începe demersurile pentru a renunța la moștenirea în valoare de un milion de euro și la numele „Geambașu", pentru că „principiile sunt mai importante decât valorile materiale". Pe fondul scandalului din familie, acesta a oferit un interviu la România TV, în care a oferit mai multe detalii pe acest subiect. 

Întrebat de cât timp nu a mai vorbit cu părinții, Călin Geambașu a mărturisit că nu a mai discutat cu Petre Geambașu de când ar fi încercat să-l otrăvească de ziua lui. „Eu nu am mai vorbit cu madam Codoi de patru ani, iar cu tatăl meu - mai nou în spun Nero, pentru că și-a incendiat propria cetate și a dat drumul la hiene pe mine, nu mai vorbesc cu el de la ziua mea, când mi-a oferit un cadou otrăvit", a dezvăluit Călin Geambașu la România TV duminică seara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel