Data actualizării:
Data publicării:

Călin Donca, surprins cu un fizic de invidiat: Am crezut că este verificarea de la Poliție / Provocare pentru urmăritori / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram Călin Donca
Foto: Instagram Călin Donca
Omul de afaceri Călin Donca și-a prezentat apartamentul în care stă arestat la domiciliu.

Omul de afaceri Călin Donca a postat un scurt clip video pe Instagram și TikTok în care prezintă apartamentul în care este arestat la domiciliu.

„Bună seara! Am crezut că este verificarea de la Poliție“, spune Călin Donca în începutul clipului postat pe Instagram.

Ulterior, omul de afaceri prezintă apartamentul în care este arestat la domiciliu, în care sunt surprinși și copii acestuia. Cel mai probabil, videoclipul este filmat de Orianda, soția lui Călin Donca.

„Haideți să vedeți cum arată arestul la domiciliu. Bucătăria are 2 metri și ceva pe 4 metri, avem nuci înmuiate. Neapărat să încercați această magie și acest truc, avem aceste verzituri cu care începeam programul și în arestul preventiv, avem o șampanie frumoasă pe care am primit-o aseară de la un prieten drag“, spune Călin Donca în timp ce se află în bucătăria apartamentului.

CITEȘTE ȘI       -      Milionarul Călin Donca, eliberat din închisoare. "Vreau să mulțumesc judecătorilor" - Foto

Afaceristul precizează că în ultimele 3 luni nu a consumat alcool și carne, ci doar produse lactate doar o dată pe săptămână și doar din a 3-a lună.

„La fel s-a întâmplat și cu peștele“, spune Călin Donca.

„Așa arată dieta fit, după 3 luni de arest. Nu a fost nevoie de vreun program special.“, spune Călin Donca în timp ce își arată abdomenul de invidiat.

Apoi, Călin Donca prezintă camera principală a apartamentului, undeva spune că va face cu cei 5 copii homeschooling.

CITEȘTE ȘI       -      Călin Donca, mesaj despre ieșirea din zona de confort: Toate situațiile obișnuite și normale nu te cresc, ci te țin acolo unde ești / video

„Avem două saltele pregătite pentru somnul de seară, una lângă alta. Baia este la fel de mică precum apartamentul, o baie în care încăpem pe rând, pentru că nu este loc pentru toți. Un mic dușuleț și cam asta este“, spune Călin Donca.

Omul de afaceri lansează și o provocare pentru urmăritorii săi

„De ce am ales să încep arestul la domiciliu în acest apartament și nu am mers la locația din Săcele?“, își întreabă Călin Donca urmăritorii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel