Data publicării:

Călin Donca, nouă lovitură din partea instanței. Orianda, emoționată de ce a găsit acasă: Mi-au dat lacrimile când m-au chemat la masă și am văzut

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Orianda Donca a transmis un nou mesaj pe Instagram, în timp ce Tribunalul Brașov a emis o nouă decizie în cazul omului de afaceri Călin Donca, soțul acesteia.

Omul de afaceri Călin Donca a primit o nouă lovitură din Partea Tribunalului Brașov. Acesta a aflat de curând că trebuie să rămână în arest preventiv cel puțin până pe data de 17 decembrie 2023. Deși a făcut contestație, aceasta nu a avut succes la Curtea de Apel Brașov.

„Soluția pe scurt: În baza art. 204 Cod procedură penală admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov, împotriva încheierii nr.195/UP/13.11.2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov în dosarul penal nr.5043/62/2023, pe care o desfiinţează în parte, cu privire la soluţia de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata Buzatu Ileana-Oana.

CITEȘTE ȘI        -       Vecinul real al lui Călin Donca iese la atac. Orianda, reacție la denigrările la care este supusă familia sa / video

Rejudecând în aceste limite, admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov şi în baza art. 234 şi urm. Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatei Buzatu Ileana-Oana – pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.11.2023, până la data de 17.12.2023 inclusiv. În baza art. 204 Cod procedură penală respinge contestaţia declarată de inculpatul Donca Oncioiu Călin – împotriva aceleiaşi încheieri penale.

Menţine restul dispoziţiilor încheierii atacate. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin să plătească statului suma de 200 lei cheltuieli judiciare. În baza art.275 al. 3 Cod procedură penală restul cheltuielilor judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 17.11.2023.

Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 155/2023 17.11.2023„, se arată în decizia luată de Curtea de Apel Brașov.

CITEȘTE ȘI       -      Ce fac copiii lui Călin Donca. Imaginile zilei oferite de o prietenă a familiei / Orianda Donca, nou mesaj / galerie foto

Orianda Donca:  Mi-au dat lacrimile...

 

Între timp, Orianda Donca, soția omului de afaceri, a postat un nou mesaj pe Instagram în care s-a arătat încântată de faptul că Ariadna, Arisha și Areea, cele 3 fete ale cuplului, au gătit singure cina și și-au așteptat mama.

„Mi-au dat lacrimile când m-au chemat la masă și am văzut. Recunoscătoare pentru aceste minuni!

De multe ori mă ajută când observă și ele că am nevoie de sprijin“, a transmis Orianda Donca pe contul ei de Instagram.

Pe lângă cele trei fete, Călin și Orianda mai au doi băieți: Ovidius și Ares.

CITEȘTE ȘI       -      Noi dezvăluiri despre presupusa amantă a lui Călin Donca / Ce strategie folosește pentru a-i vrăji pe milionari

Avocatul Teodor Cârnaț, apropiat al familiei Donca, a povestit în această toamnă, după ce Călin Donca a fost reținut, prin ce e nevoită să treacă Orianda pentru a-i putea crește pe cei cinci copii.

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor (...)“, a spus Teodor Cârnaț.

CITEȘTE ȘI       -      Călin Donca, nou mesaj din spatele gratiilor / Răspuns pentru Dorian Popa / Ce se întâmplă cu banii celor care au investit în panouri / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel