Călin Donca, mesajul zilei prin intermediul avocaților / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca
Călin Donca a transmis un mesaj prin intermediul Societății Sinescu & Nazat.

Călin Donca a transmis un mesaj, prin intermediul Societății de avocatură Sinescu & Nazat, pe canalul său de TikTok.

„Precizări privind situația juridică actuală a lui Călin Donca.

Pentru corecta informare a publicului în legătură cu situația juridică în care se află Călin Donca facem următoarele precizări:

- Călin Donca este arestat preventiv într-o o cauză penală aflată într-o etapă incipientă a urmăririi penale care presupune strângerea de probe în vederea aflării adevărului și lămurirea cauzei sub toate aspectele.

CITEȘTE ȘI       -      Vecinii lui Călin Donca, detalii stânjenitoare despre „milionarul de carton“ / „Trăiește în casă și cu amanta și cu soția“

- Arestarea preventivă reprezintă doar o măsură preventivă care se poate dispune temporar, din rațiuni procedurale, fără a aduce atingere prezumției de nevinovăție, de care Călin Donca beneficiază până la soluționarea definitivă a cauzei penale.

- La acest moment procesual, nu se poate stabili vinovăția lui Călin Donca, care înțelege să uzeze de toate componentele dreptului la apărare, fiind primul interesat să contribuie la aflarea adevărului în cauză.

- De asemenea, facem apel la corecta înțelegere a faptului că procesul penal nu se poate desfășura în mass-media.

- Călin Donca are încredere totală în justiție și împreună cu apărătorii săi face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția cât mai curând posibil.

- Călin Donca, prin Sinescu & Nazat, societate civilă profesională de avocați“, se arată în mesajul postat pe pagina de TikTok a lui Călin Donca.

CITEȘTE ȘI        -       Nouă decizie în cazul lui Călin Donca, după ce omul de afaceri a depus contestație pentru a fi lăsat în libertate

@calin.donca

Precizări privind situația juridică actuală a lui Călin Donca CĂLIN DONCA prin SINESCU & NAZAT – Societate civilă profesională de avocați

♬ original sound - Calin Donca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel