Călin Donca dă cărțile pe față despre relația cu Dorian Popa: A indus panică în inimile investitorilor mei / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Omul de afaceri Călin Donca a transmis un mesaj despre Dorian Popa și despre relația cu acesta.

Călin Donca s-a apucat de vlogging, așa cum a precizat în mai multe clipuri postate pe TikTok și Instagram, iar al doilea dintre acestea, postat pe YouTube, se numește „ADEVARUL (cu dovezi) despre relația dintre Dorian Popa si Calin Donca - ep.1“. 

Omul de afaceri vorbește în acest videoclip despre Dorian Popa, care s-a dezis de el după ce a fost arestat, deși anterior au colaborat în investițiile în parcurile fotovoltaice.

CITEȘTE ȘI        -        Călin Donca se laudă că a început să-și „reclădească imperiul care a picat la pământ“ / „Fac niște lucruri cu sfințenie“ / video

„Personal, l-am apreciat pe Dorian pentru parcursul său, iar între noi s-a creat o chimie. M-a făcut să cred în prietenia noastră. Dorian Popa a pornit o avalanșă de acuzări. La un moment dat am crezut că e pus de cineva să mă defăimeze. De ce și-a asumat rolul de judecător inducând panică în inimile investitorilor mei?

Ce trebuie să învețe comunitatea pe care o are atunci când urmărește vlogurile sale în care vorbește despre credință, despre onoare, despre prietenie, despre muncă “, spune Călin Donca într-un nou clip postat pe TikTok.

„Doresc să-i mulțumesc lui Dorian Popa pentru frumoasa colaborare pe care am avut-o între septembrie 2022 și septembrie 2023. M-a făcut să cred în prietenia noastră, dar pe 19 septembrie, când am fost arestat, am rămas șocat văzând din celulă anumite lucruri pe care el a început să le spună despre mine.

Priveam la televizor, văzând de 3-4 ori pe zi diverse știri la adresa mea și majoritatea erau cu Dorian care spunea lucruri total neadevărate. Una dintre ele era că încerca să ia legătura cu mine iar eu nu răspundeam, considerând că eu, fiind arestat, era normal să nu am acces la un telefon mobil.

În același timp, soția mea era bombardată de tot felul de mesaje din mass media și în loc să fie sunată de Dorian, era pur și simplu hăituită și agresată mental de tot felul de acuzații“, a mai spus Donca.

Mai multe, în clipurile de mai jos!

@calin.donca

PUTEȚI ACCESA VIDEO-UL INTEGRAL LA MINE PE CANALUL DE YouTube ????

♬ original sound - Calin Donca

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel