Data actualizării:
Data publicării:

Calendar astrologic septembrie. Mercur și Venus își opresc retrogradările

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor-şef Astrosens, prezintă calendarul astrologic pentru luna septembrie, când Mercur și Venus se opresc din retrogradări.

Luna septembrie va fi mai blândă cu noi, din punct de vedere astrologic. Venus își oprește retrogradarea. Dar atenție că efectele retrogradării se vor mai resimți până când planeta iubirii și a frumuseții va ieși de tot din semnul contaminat, adică până pe 9 octombrie. 

Mercur își oprește și el retrogradarea, în semnul Fecioarei. Deci vom avea o minte mai clară și capacitatea de a ne focusa.  Jupiter își începe retrogradarea în Taur. Acest tranzit, direct sau retrograd, vorbește despre câștig, productivitate, despre a avea și de a deține, dar și despre economii. Și bineînțeles, despre exagerare. 

Luna Nouă în semnul Fecioarei ne face să ne gândim la ce anume am putea purifica în viața noastră, la o detoxifiere. Acest eveniment ne vorbește și despre economie, sustenabilitate, și minimalism. 

Luna Plină din Berbec va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim.

Daniela Simulescu vă așteaptă într-o nouă emisiune plină de informații interesante, vineri, de la ora 10:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi  Youtube ale acestora.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel