Câinii preferă melodiile de Crăciun: 'Last Christmas', 'Jingle Bells', 'All I Want for Christmas is You' de Mariah Carey - studiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Câinii preferă melodiile de Crăciun: 'Last Christmas', 'Jingle Bells', 'All I Want for Christmas is You' de Mariah Carey - studiu / Foto ilustrativ Pexels
Câinii preferă melodiile de Crăciun: 'Last Christmas', 'Jingle Bells', 'All I Want for Christmas is You' de Mariah Carey - studiu / Foto ilustrativ Pexels
Organizația de caritate Guide Dogs a efectuat un sondaj pe 1.000 de proprietari de câini din Marea Britanie.

Cântecele preferate de Crăciun ale câinilor au fost Last Christmas (10%) și Jingle Bells (9%). Studiul a mai evidențiat că proprietarii de câini au cu 33% mai multe șanse să acorde prioritate gusturilor câinelui în muzică față de părinții lor.

Fie că este vorba despre 'Fairytale of New York', 'Frosty the Snowman' sau 'Santa Claus is coming to town', cu toții avem melodiile noastre preferate de Crăciun. Dar se dovedește că și câinii au preferințele lor, potrivit unei noi cercetări realizate de organizația de caritate Guide Dogs.

'Last Christmas', 'Jingle Bells' și 'All I Want for Christmas is You' de Mariah Carey, în topul preferințelor



Un sondaj efectuat pe 1.000 de proprietari de câini din Marea Britanie a constatat că cea mai populară melodie pentru câini a fost 'Last Christmas'. Apoi, în topul preferințelor se află 'Jingle Bells' și 'All I Want for Christmas is You' de Mariah Carey, scrie Daily Mail.

Sărbătorile pot fi stresante pentru câinele tău. Iată ce poți face pentru a avea un patruped relaxat

Întrunirile, petrecerile și mesele de Crăciun pot fi un prilej de bucurie pentru orice membru al familiei, însă nu și pentru câinele tău. Forfota sărbătorilor poate provoca stres și anxietate pentru animalele de companie, mai ales dacă aveți o gospodărie plină de oaspeți sau persoane noi, scrie CNN. 

Persoanele nefamiliare, zgomotele puternice și mediile noi pot provoca anxietate patrupedelor, potrivit The American Kennel Club. Câinii pot experimenta, de asemenea, anxietate de separare de membrii familiei lor. Este bine de reținut că planurile de vacanță ar trebui să includă și animalul de companie, fără a-l lăsa singur acasă. 

”Este normal să ne așteptăm la o schimbare în comportamentul câinilor sau pisicilor noastre în această perioadă a anului”, a spus dr. Jose Arce, președintele Asociației Americane de Medicină Veterinară. „Și este important să recunoaștem unele dintre semnele de anxietate, astfel încât să putem face ceva în privința asta”. Vezi știrea aici!

VEZI ȘI Lecție pentru oameni. Prietenia deosebită dintre un cățel și un cal / Imagini VIRALE

10 semne că ai un câine care te iubește

Câinii nu pot spune 'Te iubesc' în cuvine, dar e foarte ușor să recunoști semnele afecțiunii lor. 

Patrupezii au metode diferite față de oameni prin care își arată dragostea. Nu pot spune 'Te iubesc' în cuvinte, dar e foarte ușor să recunoști semnele afecțiunii lor. 

Înainte de prezentarea celor zece semne cu ajutorul cărora poți interpreta iubirea patrupedului, trebuie să știi că propriul tău instinct e un factor decisiv în înțelegerea limbajului său. 

Cele zece semne reprezintă un ghid general, orientativ, nu neapărat complet. Poate că patrupedul tău a găsit și alte metode prin care să-și exprime dragostea. Îți va fi mai ușor să interpretezi semnele afecțiunii câinelui față de tine cu cât relația voastră e mai bună!  Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel