Câinii lui Lady Gaga au fost găsiţi
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cei doi câini ai cântăreţei, din rasa Bulldog Francez, Koji şi Gustav, au fost găsiţi. 

Cei doi buldogi francezi furaţi ai Lady Gaga au fost găsiţi în siguranţă şi predaţi poliţiei, potrivit unor oficiali citaţi de BBC. Cei doi câini, furați într-un jaf armat, au fost predaţi reprezentanților cântăreței, a spus poliția. Nu se ştie însă dacă a fost însă revendicată recompensa de 500.000 de dolari pe care Lady Gaga a anunţat că o oferă pentru găsirea patrupedelor. 

Reamintim că bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga ar fi fost împuşcat miercuri seara, în Los Angeles, iar animalele au fost furate. Un bărbat care ar fi fost angajat de Lady Gaga să îi plimbe câinii ar fi fost împuşcat miercuri seara în Los Angeles de persoane neidentificate care au plecat cu două dintre cele trei exemplare de Bulldog Francez ale cântăreţei, relatează Fox News şi The Independent, citate de Agerpres.

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital. Ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat pentru Fox News că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat miercuri seară.

Vedeta pop Lady Gaga a anunţat, apoi, că oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini ai săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel