Câinele lui Joe Biden se întoarce la Casa Albă. Major a fost dresat să nu mai muște
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dr. Jill Biden
Sursă foto: Facebook Dr. Jill Biden
Major, câinele președintelui Joe Biden, se întoarce la Casa Albă după ce a fost antrenat să nu mai muște personalul.

Președintele Joe Biden îl apără pe Maior, ciobănescul german în vârstă de 3 ani, primul câine adoptat la Casa Albă, care a fost implicat într-un incident nefericit la începutul acestei luni, transmite ABC NEWS. Major a mușcat atunci un angajat, provocându-i „o vătămare ușoară”. El a fost trimis, împreună cu tovarășul său, Champ, în vârstă de 12 ani,  la reședința familiei din Wilmington. 

„E un un câine dulce”, îi ia apărarea Biden. „Atunci a fost un incident nefericit, când a văzut două persoane necunoscute că se tot mișcau pe lângă mine și a simțit nevoia să intervină, să mă apere”, a declarat Biden.

Cei doi câini se vor întoarce la Casa Albă după ce vor fi antrenați să nu mai muște personalul.

„Major e antrenat acum, e cuminte. El doar... tot ce face este să-i lingă și să dea din coadă. 85% din oamenii de la Casa Albă îl iubesc. (...)  Nu l-am alungat de acasă. Urma să fim plecați mai multe zile și eu și soția și ne-am gândit că le va fi mai bine în casa pe care o cunosc”, a afirmat Joe Biden.

Major este primul câine adoptat de la Casa Albă. Joe Biden l-a luat în foster pe Major în urmă cu doi ani, apoi l-a adoptat de la Delaware Humane Association. Champ a fost luat de familia Biden în 2008, când Joe Biden era vicepreședinte, și a locuit și în trecut la Casa Albă.

VEZI ȘI: Joe Biden, o nouă SURPRIZĂ: Major, PRIMUL CÂINE ADOPTAT de la Casa Albă. Punctul slab al lui Donald Trump

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel