Câinele Anei Birchall a fost OMORÂT. Fiul său e DEVASTAT. ”O să aflu cine a comis crima asta oribilă”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ana Birchall are o mare durere, după ce câinele său, Tommy, a fost ucis. Avea doar 7 ani și era de mic în sânul familiei. Mărturisește că fiul său e devastat. 

”Primele și ultimele mele fotografii cu Tommy. Nu voi mai putea avea altele, nu voi mai putea avea alte momente de fericire cu Tommy, nu o să am cum să vă mai informez cu ce nebunii face, pentru că o minte criminală și bolnavă l-a otrăvit ieri și aseară a murit în brațele lui Martyn! Otrava a fost atât de puternică încât, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic. Nu pot spune în cuvinte ce simt acum și ce aș face dacă aș ști cine a comis crima asta! Andruțu este devastat!” a scris Ana Birchall pe Facebook. 

Într-o postare ulterioară, ea a completat: ”Chiar dacă o să îmi ia ani de zile, garantez că tot o să aflu cine a comis crimă asta oribilă și vinovatul va plăti! Promit! Tommy abia împlinise 7 ani și era plin de iubire și de viață și nu a făcut rău nimănui că să fie otrăvit! Mereu a dăruit numai iubire și fericire! Sper totuși că la o minte criminală și bolnavă să nu se adauge și o minte bolnavă pusă pe răzbunări politice! Iar ălora care cred că poate așa mă intimidează sunt proști grămadă pentru că nu mă cunosc că dacă m-ar cunoaște ar ști că nu cedez la amenințări sau intimidări! Dimpotrivă!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel