Data publicării:

Cadouri de Secret Santa în 2021. Venim în ajutorul tău cu câteva idei simple

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
Ce cadouri poți să faci de Secret Santa în 2021? Venim în ajutorul tău cu câteva idei.

În rândurile de mai jos, venim în ajutorul tău cu mai multe cadouri pentru a-ți surprinde colegii de Secret Santa.

1. Tricou personalizat QR Code. Dacă al tău coleg are un certificat verde, poți să-l pui pe tricoul său. E simplu. Trimiți o poză cu codul QR și îl avea imprimat pe tricou. Dar poate fi orice cod QR! Pe scurt, mesajul sau adresa URL poate fi citită doar cu QR Scanner. Orice mesaj poate fi convertit într-un cod QR ce va fi imprimat pe tricou. Când scanați tricoul va apărea pe telefon mesajul scris. Costă doar 50 lei. Îl găsiți pe site-ul uniq-gift.ro.

2. „Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama”, scrisă de Mihai Bendeac. Mihai Bendeac a venit cu cartea anului, cu o lectură ce-ți taie respirația. O găsiți în orice librărie online la prețul de circa 45 lei. Vezi aici mai multe detalii despre carte spuse chiar de Mihai Bendeac într-un interviu pentru DC News.

3. Vin spumant cu foițe de aur. „Este un vin spumant original și distinctiv, ceea ce ne argumentează aceste cuvinte sunt foițele de aur de 22 carate. Ele sunt prezente în sticlă pentru a scoate în evidență efervescența sa naturală”, scriu producătorii. Îl puteți cumpără de pe eMAG la prețul de 49,98 lei. 

4. Ceai verde, plante și fructe From Paris With Love Superior Elements Organic, 100g, cutie metalică. Îl găsiți pe eMAG la prețul de 55 lei.

5. O altă carte nou apărută și foarte interesantă este „Despre sensul vieții”, cu Mihai Morar și părintele Necula. Costă doar 44 lei. O găsiți în orice librărie online.

6. Dacă ați tras la Secret Santa un coleg nou pe care încă nu ați apucat să-l cunoașteți atât de bine, cel mai bine este să-i cumpărați un card cadou cu  livrare electronică pe adresa de e-mail. Este foarte simplu și nu aveți cum da greș. Foarte multe magazine oferă posibilitatea de a achiziționa un card cadou, cu orice sumă doriți. Nu vă rămâne decât să vedeți dacă magazinul ales are această opțiune.

Secret Santa o tradiție de Crăciun occidentală în care membrii unui grup sau comunitate sunt alocați aleatoriu unei persoane căreia îi fac un cadou. Identitatea celui care dăruiește cadou trebuie să rămână un secret și nu trebuie dezvăluită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel