Cadoul de milioane de euro pe care îl va primi Camilla, după moartea Reginei Elisabeta a II-a
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cadoul de milioane de euro pe care îl va primi Camilla, după moartea Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Facebook The Royal Family
Cadoul de milioane de euro pe care îl va primi Camilla, după moartea Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Facebook The Royal Family
Vezi în articol ce cadou va primi Camilla, soția Regelui Charles, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a, care a murit la vârsta de 96 de ani joia trecută, a fost cel mai mare fan și cel mai înflăcărat susținător al curselor de cai. Animalele monarhului vor ajunge acum în grija Camillei, actuala Regină Consoartă, scrie The Sun.

The Times relatează că John Warren, managerul de curse al Reginei Elisabeta, o vede pe Camilla drept "prima opțiune" pentru toate lucrurile legate de curse. Camilla, care l-a susținut pe noul Rege, Charles, în timpul discursului său istoric adresat parlamentarilor și colegilor de luni dimineață, este de așteptat să preia funcția de personalitate regală pentru acest sport și să-și asume supravegherea grajdului de cai al Reginei Elisabeta a II-a. Regele Charles va moșteni oficial herghelia Sandringham și proprietatea hipodromului Ascot.

Warren a spus anul trecut că soția lui Charles, Camilla, este "absolut îndrăgostită de curse". Charles și Camilla nu sunt străini de acest sport. Ei concurau sub numele vechilor lor titluri, Prinț de Wales și Ducesă de Cornwall, având culorile roșu și albastru, dar succesul lor era mult mai mic în comparație cu cel al regretatei Regine. Caii lui Charles și ai Camillei au câștigat un total de 37.666 de lire sterline în ultimele cinci sezoane, în timp ce ai Reginei au strâns 2,2 milioane de lire sterline. Ultimul dintre caii care au participat la o cursă a fost Improvise, la Epsom, joia trecută. Caii Reginei vor continua să alerge sub celebrele culori violet, auriu și roșu - deși de acum rămâne neclar când va participa un cal din herghelia regretatei Regine la o nouă cursă.

Presa britanică, mesaj dur la adresa Camillei, soția Regelui Charles: De la distrugătoarea de căsnicii, la Regina Consoartă

Mulți regi au avut amante și nu puțini au avut copii nelegitimi lăsați moștenire, dar foarte puțini s-au căsătorit cu acestea și astfel să îi facă regine. Prin urmare, soția Regelui Carol al III-lea, Camilla, va călca pe terenuri noi și potențial sensibile ca Regină Consoartă, așa cum știe bine, scrie The Guardian.

Atitudinile sociale ale Camillei s-au schimbat brusc în cei aproximativ 25 de ani de când a ieșit din umbra Dianei, Prințesa de Wales, ca ceea ce aceasta din urmă a descris ca fiind a treia persoană din căsnicia sa în timpul celebrului interviului Panorama, realizat de BBC, în 1995.

Dacă atitudinile regale ar fi evoluat mai devreme, în urmă cu 50 de ani, când Charles a curtat-o pentru prima dată, și ar fi acceptat posibilitatea ca moștenitorul tronului să se căsătorească cu o femeie de rând în loc de o prințesă sau un membru al aristocrației - așa cum a reușit în cele din urmă să facă fiul său William - atunci lucrurile ar fi putut fi mult mai puțin tulburi pentru familia regală.

Nu că ea, Camilla Rosemary Shand, așa cum s-a născut, ar fi o persoană deosebit de comună. Mama ei, Rosalind, era fiica celui de-al treilea baron Ashcombe, iar tatăl ei, Bruce, era un fost maior care devenise un comerciant de vinuri de lux după ce părăsise armata. Unul dintre străbunicii ei materni a fost Alice Keppel, amanta lui Edward al VII-lea, mai scrie sursa citată. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel