Data publicării:

Cade tencuiala la Palatul Parlamentului. Radu Tudor: Îți rupi picioarele, pur și simplu. o clădire absolut inutilă - Foto în articol

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cade tencuiala la Palatul Parlamentului. Radu Tudor: Îți rupi picioarele, pur și simplu. o clădire absolut inutilă / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Cade tencuiala la Palatul Parlamentului. Radu Tudor: Îți rupi picioarele, pur și simplu. o clădire absolut inutilă / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Radu Tudor a vorbit despre starea deplorabilă în care se află clădirea Palatului Parlamentului.

Realizatorul TV Radu Tudor a prezentat la Antena 3 CNN mai multe fotografii cu Palatul Parlamentului, a cărui stare este una deplorabilă. Potrivit jurnalistului, tencuiala care care de pe clădire pune în pericol vieți omenești pentru că trotuarul din fața Casei Poporului face legătura cu alte două zone importante: Târgul de Crăciun din Piața Constituției și Catedrala Mântuirii Neamului.

"Am realizat și câteva fotografii pe una dintre laturile Casei Poporului. Are un trotuar care arată cam așa.

Trotuarul acesta face legătura între Târgul de Crăciun din Piața Constituției și Catedrala Mântuirii Neamului, deci trei clădiri importante, trei zone importante. Așa arată trotuarul, pur și simplu nu poți călca pe acolo. Părinții își duc copiii în brațe, nimeni nu poate trece pe acolo cu absolut nimic. Îți rupi picioarele, pur și simplu.

O clădire care a costat enorm, o clădire absolut inutilă din toate punctele de vedere, energofagă, o clădire care nu a putut fi niciodată încălzită cap coadă și la construcția căreia au murit peste o mie de militari și de civili. Ceea ce vedem acum este o stare de abandon a unei clădiri imposibil de exploatat pentru că ar costa zeci și sute de milioane de euro", a declarat Radu Tudor la Antena 3 CNN.

Răzvan Dumitrescu: Ar fi crunt să se confirme

De cealaltă parte, jurnalistul Răzvan Dumitrescu a amintit spusele lui Nicu Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu.

"Mie mi se pare aberant să ai o astfel de clădire și să nu fii în stare să o repari, dar să stai acolo cu Parlamentul și cu alte instituții. Păi una e una, alta e alta, când s-a pus problema după revoluție, au venit să o cumpere unii cu bani mulți, băi, dacă nu ești în stare, te-ai mutat cu Parlamentul acolo, de la Senat te-ai mutat din Piața Palatului acolo și nu ești în stare nici să o întreții.

Eu îmi aduc aminte și sper să nu se confirme, Nicu Ceaușescu care spunea că în 20 de ani nu veți fi în stare să zugrăviți nici ce a construit tata. Să nu cumva să se confirme chestia asta. Ar fi crunt să se confirme", a intervenit jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel