Data actualizării:
Data publicării:

Cadavru sub pat într-un hotel extrem de lăudat. Turistul cazat acolo a aflat totul de la poliţişti

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Descoperire MACABRĂ într-un apartament din Roman / Foto: Pixabay
Descoperire MACABRĂ într-un apartament din Roman / Foto: Pixabay
Un turist a stat la un hotel lăudat pe internet și a aflat câteva zile mai tarziu că sub pat se află un cadavru. Cazat la un hotel din Tibet, bărbatul a observat un miros insuportabil în ​​camera lui și a cerut să se mute, dar nu și-ar fi putut imagina că va ajunge să fie interogat într-o anchetă privind o crimă.

Turistul s-a cazat la hotel, despre care citise recenzii bune internet, pe 20 aprilie. Acesta și-a petrecut o jumătate de zi în cameră întrebându-se de unde venea mirosul și a bănuit inițial că ar veni de la bucătăria de la parter sau chiar de la propriile picioare.

Dar abia după două zile, după ce a primit o nouă cameră a aflat sursa mirosului, când a fost chemat înapoi în camera inițială de un grup de polițiști.

„I-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-au spus că cineva a murit. Așa că i-am întrebat unde. Au spus sub patul meu”, a declarat bărbatul, potrivit CNN.

Polițțiștii i-a spus că au deschis o anchetă pentru crimă, dar el nu este suspect, deoarece cadavrul zăcea acolo cu câteva zile înainte de sosirea lui.

Cazul a fost raportat pe scară largă în toată China, multe instituții de știri afiliate statului au publicat imagini cu un suspect arestat într-un tren cu destinația Lanzhou, un oraș aflat la aproximativ 2.000 de kilometri de Tibet.

Povestind experiența sa pentru Shangyou News, Zhang a spus că a părăsit Tibetul de îndată ce a ajutat poliția cu ancheta. Bărbatul se declară șocat de cele întâmplate și spune că de atunci nu mai poate dormi. 

„Stau treaz până la 2 dimineața până la 3 dimineața și la cea mai mică mișcare mă trezesc. Sunt foarte afectat”, a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel