Cadavru în valiză, la Giurgiu. Tudorel Butoi, IPOTEZE: Cine ar putea fi victima
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 02 noi 2020, 12:14
WhatsApp
Tudorel Butoi
Tudorel Butoi
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit, luni, despre ce s-ar putea afla „în spatele” descoperirii macabre de la Giurgiu. 

Zilele trecute, la o mică distanță de șoseaua București-Alexandria, pe un câmp din Giurgiu, a fost găsit un cadavru într-o valiză incendiată. Până în acest moment, nu avem identitatea victimei sau a făptuitorului. 

În acest caz, cel puțin în presă, s-a luat în calcul și ipoteza că victima poate fi o femeie dată dispărută. 

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a atras atenția asupra unui scenariu.

„Să ne gândim că e vorba de victima unui conflict domestic. Omul își omoară soția, o împachetează, o duce la marginea șanțului, o aruncă acolo... Credeți că o va reclama ca dispărută vreodată în viața lui?”, a spus Tudorel Butoi la România TV. 

Tudorel Butoi, ipoteze. Cine ar putea fi victima

Psihologul criminalist Tudorel Butoi spune, de asemenea, că victima ar putea fi o prostituată sau ar putea proveni din străinătate. 

Avem ca problemă certă neraportarea acestei ființe. Trebuie să vedem din ce zonă ar putea veni: fie e aparținătoarea criminalului, fie este dintr-o zonă în care fetele n-au număr la poartă, nu le întreabă nimeni, etc. Poate fi și o fată din afara spațiului nostru”, a declarat Tudorel Butoi. 

„N-am avut noi trei ucrainience înjunghiate și aruncate la Străulești? N-am avut și chinezi în geamantane aruncați?”, a completat psihologul criminalist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?