Cadavru în valiză, la Giurgiu. Tudorel Butoi, IPOTEZE: Cine ar putea fi victima
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Tudorel Butoi
Tudorel Butoi
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit, luni, despre ce s-ar putea afla „în spatele” descoperirii macabre de la Giurgiu. 

Zilele trecute, la o mică distanță de șoseaua București-Alexandria, pe un câmp din Giurgiu, a fost găsit un cadavru într-o valiză incendiată. Până în acest moment, nu avem identitatea victimei sau a făptuitorului. 

În acest caz, cel puțin în presă, s-a luat în calcul și ipoteza că victima poate fi o femeie dată dispărută. 

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a atras atenția asupra unui scenariu.

„Să ne gândim că e vorba de victima unui conflict domestic. Omul își omoară soția, o împachetează, o duce la marginea șanțului, o aruncă acolo... Credeți că o va reclama ca dispărută vreodată în viața lui?”, a spus Tudorel Butoi la România TV. 

Tudorel Butoi, ipoteze. Cine ar putea fi victima

Psihologul criminalist Tudorel Butoi spune, de asemenea, că victima ar putea fi o prostituată sau ar putea proveni din străinătate. 

Avem ca problemă certă neraportarea acestei ființe. Trebuie să vedem din ce zonă ar putea veni: fie e aparținătoarea criminalului, fie este dintr-o zonă în care fetele n-au număr la poartă, nu le întreabă nimeni, etc. Poate fi și o fată din afara spațiului nostru”, a declarat Tudorel Butoi. 

„N-am avut noi trei ucrainience înjunghiate și aruncate la Străulești? N-am avut și chinezi în geamantane aruncați?”, a completat psihologul criminalist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel