Data publicării:

Cabral, momente teribile. "Fața i-a fost distrusă de telefonul mobil"

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp

De acum înainte, Cabral se va gândi de două ori înainte de a-și cumpăra un telefon și accesorii pentru acest aparat.

Motivul? Un prieten de-ai lui a avut parte de o întâmplare nefericită. Acesta din urmă și-a achiziționat un telefon mobil și ulterior niște accesorii – două huse și un cablu de alimentare suplimentar de pe un site care comercializează produse făcute în Asia.

La o săptămână după ce a intrat în posesia produselor, amicul lui Cabral a început să aibă mâncărimi la nivelul pielii. După ce a fost pe la mai mulți medici, un doctor și-a dat seama despre ce este vorba. Responsabilă de această problemă era o ciupercă foarte periculoasă, de proveniență asiatică. În prezent, prietenul vedetei se află sub tratament și totul merge spre bine.

Marcat de cele întâmplate, Cabral a povestit toată întâmplarea pe blogul personal

“M-am întâlnit cu un prieten care trece prin niște clipe urâte rău. Atât de urâte încât atunci când ne-am văzut nu l-am recunoscut, cu toate că mi-a zis la telefon că n-o să-mi placă să-l revăd. Are o eczemă uriașă pe față, cu pete rozalii și maronii. Pielea e uscată și îngroșată pe zona respectivă, aproape 40% din față.

Ce-a pățit? Și-a luat telefon nou. După ce și-a luat telefonul a căutat să-și ia niște accesorii, dar fiind modelul foarte nou n-a găsit mare lucru pe la noi. Așa că și-a comandat accesoriile pentru telefon de pe un site care comercializează produse făcute în Asia.

După o săptămână a început să-l  mănânce fața. Din ce în ce mai rău. Au trecut de-atunci aproape șase săptămâni, timp în care a văzut vreo 8 doctori. Degeaba. Acum trei zile l-a sunat unul dintre doctori, primul la care a fost. Omul era în spume că nu reușea să-i dea de cap, așa că l-a sunat să-l întrebe ceva: Ați fost de curând în vreo țară asiatică în vacanță?

Al nostru n-a fost, i-a zis la doctor că nu. A doua zi, pe prietenul meu – care deja arată inuman- îl trăsnește gândul: Eu n-am fost în Asia, dar de-acolo vine husa mea de la telefon! Era o ciupercă ce se găsește doar în Asia și care face praf epiderma, atacând și niște glande. Care ar fi concluzia? După ce vă cumpărați chestii care vin de peste mări și țări și pe care le puneți în contact cu pielea, ștergeți-le temeinic cu un dezinfectant", a scris Cabral pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel