Cabral, fotografie VIRALĂ alături de cei doi copii
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 20 oct, 12:00
WhatsApp
Foto: Instagram @cabralibacka
Cabral a publicat o fotografie în care apare alături de cei doi copii ai săi și ai Andreei Ibacka. 

Cabral a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de fiica lui, Namiko, și noul membru al familiei. Este și prima dată când urmăritorii pot vedea cum arată băiețelul celor doi. 

"Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze...Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza.", a scris Cabral în dreptul fotografiei. 

Ce nume ciudat vrea să-i pună Cabral fiului său 

"Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call.

G Ad:

Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR.

Ea nu și nu, că nu-i place.

Vine Namiko și spune senină:

- Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos", a scris anterior Cabral pe pagina de Facebook.

Andreea Ibacka, prima reacție după ce a născut

"Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă mulțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie.

M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși", a declarat Andreea Ibacka pe pagina de Instagram.

Vedeta a dezvăluit că fiul ei a fost campion și a primit noa 10 la naștere. El cântărește 3420 de grame și are 52 de cm.

"De altfel, chiar mâine urmează să reîntregim rândurile. Să ajungem acasă, d-abia aștept, sunt atât de nerăbdătoare. Lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun. Bebe este incredibil, este un băiețel super cuminte.

Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții, așa că pe parcurs o să vă povestesc mai multe. Suntem foarte fericiți, sănătoși amândoi. D-abia așteptăm să ajungem acasă", a mai spus actrița.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro