CÂȘTIGĂTOR IUMOR 2017. Ana Maria Calița, ce va face cu banii
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ana Maria Cali ț a a cucerit duminică seara aplauzele ș i laudele jura ț ilor, dar, mai ales, a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel că este marea câ ș tigătoare ”iUmor” 2017 ș i a unui premiu în valoare de 20.000 de euro.  

Ana Maria Calița este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” și este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”.

Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes.

Când a aflat vestea, Ana doar ce ajunsese acasă de la un spectacol la Târgu Mureș.

”Am fost foarte uimită, eu eram convinsă că nu voi câștiga. Sincer, mă gândeam că Adi Bobo va lua marele premiu. Când am aflat, eram cu prietenul meu, am rămas neclintită 10 minute pe canapea, pur și simplu nu am putut să mă mișc. Apoi a început să îmi sune telefonul și să mă felicite toată lumea”, a povestit Ana.

În ceea ce privește premiul în valoare de 20.000 de euro, câștigătoarea spune că se va ține de cuvând cu ce a spus la începutul sezonului și că va investi într-o boxă și un loc de parcare. În plus, ar vrea să se implice în acțiuni alături de copii care au nevoie de sprijin. 

Avantajată de Mihai Bendeac?

”A fost o explozie pe subiectul acesta, am apucat să citesc unele mesaje, dar nu mai vreau să le dau atenție de acum înainte. Lucrurile nu stau deloc așa, eu eram convinsă că nu o să câștig. Relația mea cu Bendeac e strict ce s-a întâmplat la ”iUmor”, în rest nu avem nici o legătură. Dacă oamenii chiar cred chestia asta, de ce nu aș fi câștigat de la prima apariție. Dar trebuie să recunoaștem că sunt femeie, iar la noi asta înseamnă că ești de comentat. Nu am auns la nivelul la care oamenii să recunoască faptul că și o femeie poate să facă orice, dar o să arătăm că nu trebuie să te culci cu nimeni ca să reușești în viață.”, a spus Calița.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel