Ca în Vestul sălbatic. Bărbat ameninţat cu arma după o şicanare în trafic
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de KoolShooters, de la Pexels
Fotografie creată de KoolShooters, de la Pexels
Un bărbat a fost amenințat cu pistolul de un șofer în urma unei șicanări în trafic. Incidentul a avut loc pe un drum județean din Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați sâmbătă, prin apel la 112, de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, în calitate de pasager într-o mașină, a fost amenințată cu un pistol de un alt participant la trafic.

Polițiștii au făcut un filtru rutier pe raza orașului Segarcea, fiind astfel depistată mașina în cauză.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Giurgița, care a prezentat polițiștilor o armă neletală cu bile și 7 cartușe, pentru care deține un permis de armă.

Arma a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

Din cercetări, a reieșit că, în timp ce bărbatul de 43 de ani, conducea un autoturism pe DJ 561 între localitățile Giurgița și Cerăt, între acesta și un alt bărbat, de 30 de ani, din comuna Urzicuța, care conducea un autoturism în aceeași direcție de mers, a avut loc o șicanare în trafic, în urma căreia primul l-ar fi amenințat cu un pistol pe cel de-al doilea.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Totodată, cei doi șoferi au fost amendați pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic și le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, scrie Mediafax.

Schimb de focuri pe stradă în SUA. O fată ucisă şi doi tineri răniţi de "gloanţe rătăcite"

O adolescentă de 16 ani a fost ucisă și doi tineri au fost răniți de gloanțe "rătăcite", în New York în timpul unui schimb de focuri între doi bărbați. 

Este pentru a doua oară într-o săptămână când tineri din New York sunt victimele unor gloanțe rătăcite trase în stradă.

Potrivit reconstituirii făcute de șeful poliției Keechant Sewell, fata se întorcea acasă de la școală, din Bronx, în nordul Manhattanului, însoțită de doi tineri de 16 și 17 ani.

La o intersecție, au dat peste un bărbat care se certa cu un alt bărbat pe trotuarul opus și care a scos un pistol și a început să tragă în rafale. Fata a fost împușcată în piept, iar ceilalți doi în picior și fese, conform La Stampa.

Ei au fost transportați la spital, dar fata de 16 ani nu a supraviețuit. Ceilalți doi tineri sunt în stare stabilă, scrie MEdiafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel