Data publicării:

Céline Dion a ajuns doar o umbră. Boala se agravează de la o zi la alta. Anunțul făcut de sora artistei

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Celine Dion suferă de o boală neurologică rară. / Foto: captură video Instagram
Celine Dion suferă de o boală neurologică rară. / Foto: captură video Instagram
Vești proaste pentru fanii lui Celine Dion. Starea de sănătate a vedetei este din ce în ce mai fragilă şi se deteriorează de la o zi la alta. Una din surorile artistei spune că nu este exclus ca Celine să nu mai urce niciodată pe scenă.

Potrivit Mirror, starea de sănătate a lui Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, care a fost recent diagnosticată cu sindromul persoanei rigide SPR, s-a deteriorat semnificativ. Surse apropiate cântăreței au dezvăluit că aceasta depune eforturi susţinute pentru a-şi ameliora simptomele cu tratamente variate. În prezent, Celine Dion se confruntă cu o stare de slăbiciune severă ca urmare a bolii de care suferă. Artista nu mai poate duce la bun sfârşit nici mai simple sarcini, iar durerile pe care le resimte în fiecare zi sunt atât de intense încât ar fi copleșitoare pentru orice persoană, conform declarațiilor făcute de surorile sale.

Artista evită să iasă din locuință și abia se poate mişca în jurul casei. Un apropiat al familie a dezvăluit pentru sursa citată: „Celine nu a fost văzută în public de aproape 600 de zile, și cu motiv. Ea întâmpină dificultăți în a se deplasa și este afectată de spasme puternice care îi provoacă tremurături. Postura sa s-a înclinat în spate, iar spasmele musculare pe care le resimte sunt adesea insuportabile”. Claudette, sora lui Celine Dion, este încrezătoare: „Celine nu e bine. Dar avem încredere în puterea ei. Deși nu am găsit încă un tratament eficient, este crucial să ne păstrăm speranța”, a declarat ea.

"Sindromul omului înțepenit", cunoscut și sub numele de sindromul persoanei rigide, este o afecțiune rară și progresivă a sistemului nervos central. Această boală se caracterizează prin rigiditate musculară și spasme involuntare, care pot duce la dificultăți de mișcare și coordonare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel