Buzău: Baloane tricolore pe sediul Muzeului Judeţean şi steguleţe oferite şoferilor în trafic, de Ziua Drapelului Naţional
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Muzeul Judeţean Buzău, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), a organizat, miercuri, un program cultural-educativ dedicat Zilei Drapelului Naţional.

Potrivit directorului muzeului, Daniel Costache, instituţia a pregătit publicului o serie de acţiuni, printre care decorarea imobilului sediului central al instituţiei cu baloane tricolore, distribuire de steguleţe tricolore şoferilor participanţi la trafic în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu sau expunerea a două panouri cu un scurt istoric al drapelului naţional al României.

Costache a mai declarat că, pe tot parcursul zilei, accesul publicului la vizitarea colecţiilor muzeului este gratuit.

De asemenea, Garnizoana Buzău a organizat o ceremonie militară şi religioasă dedicată Zilei Naţionale a Drapelului în Piaţa Dacia din municipiul Buzău.

Manifestările dedicate acestei zile au debutat marţi seară, când a avut loc ceremonia de coborâre a Drapelului României şi depunerea acestuia la Biserica Militară din municipiul Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel