Data publicării:

Bute şi-a găsit adversar: Allan Green vrea să boxeze cu el

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
bute
bute

Pugilistul Allan Green şi-a manifestat dorinţa de a evolua într-un meci împotriva lui Lucian Bute, campionul IBF al categoriei supermijlocii, afirmând despre român că este un boxer "OK", informează presa canadiană.

Nu îl plasez la acelaşi nivel cu băieţii care participă în Super-Six. Cel care va câştiga acest turneu va fi considerat fără îndoială cel mai bun din lume. Bute a bătut mai mulţi boxeri buni, dar niciunul de felul celor din Super-Six", a declarat Allan Green.

Pugilistul din Oklahoma s-a declarat extrem de "concentrat" asupra carierei, după ce anul trecut sora şi verişoara lui au murit.

El a mai spus că ar accepta mai puţin bani pentru a urca în ring contra lui Bute, spre deosebire de Pavlik şi Johnson. "Nu o voi lua ca pe o lipsă de respect. Glen este un pugilist bun şi un prieten bun, dar nu cred că putea primi atâţia bani", a declarat Green.

Pugilistul Glen Johnson a refuzat o ofertă de a boxa cu Lucian Bute, considerând că i s-a făcut intenţionat o propunere foarte mică, pentru ca un astfel de meci să nu aibă loc. Reprezentanţii lui Johnson au precizat că oferta venită de la promotorii lui Bute era "cu peste un milion de dolari mai mică decât cea de 1,35 milioane de dolari făcută primului potenţial adversar, Kelly Pavlik".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel