Burniţă şi pericol de polei pe şosele. Avertizare pentru şoferi
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: veeterzy - Pexels
Foto: veeterzy - Pexels
Poliţia Rutieră vine cu o atenţionare pentru şoferi. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, sunt semnalate precipitații sub formă de burniță, care favorizează depunerea de polei pe mai multe artere rutiere de pe raza județelor Olt, Gorj, Dolj și Vâlcea, carosabilul fiind alunecos.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei și să nu bruscheze comenzile autovehiculului, transmit poliţiştii

Alte informaţii din trafic: 

Județul Vâlcea: restricții de circulație pe dn 7 pentru efectuarea de lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de reparații la rosturile de dilatare pe DN 7 între kilometrii 165+800 metri – 166, în zona localității Blidari, județul Vâlcea. Circulația rutieră se va desfășura pe un fir, alternativ, dirijată de piloți de trafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă.

***

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.

Sunt însă tronsoane de drumuri naționale, unde carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei și unde se acționează cu material antiderapant, respectiv pe DN 65 Colonești – Balș, județul Olt, DN 67B și DN 65B, în afara municipiului Pitești, județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului!

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel