Burleanu, Federaţia Română de Fotbal: Ne dorim spectatori pe stadioane mult mai devreme de luna martie
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că își dorește ca spectatorii să poată reveni pe stadioane înainte de luna martie.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că îşi doreşte ca spectatorii, al cărora acces este interzis din cauza pandemiei de coronavirus, să revină pe stadioanele de fotbal din ţară înainte de luna martie, relatează Agerpres.

"Noi ne doream să avem spectatori de până la 30% din capacitatea stadionului la meciul cu Norvegia. Iar de la acest model să putem să deschidem stadioanele şi la meciurile echipelor de club. Acum să vedem care va fi evoluţia pandemiei în această iarnă, iar când se va relua campionatul să putem să avansăm o asemenea propunere. Primul meci la nivel de naţională va fi în luna martie, iar noi, ca federaţie, ne dorim să avem spectatori pe stadioane mult mai devreme de luna martie.", a spus Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.

La 4 noiembrie, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, afirma că accesul spectatorilor pe arenele sportive va fi permis în momentul în care va exista un trend descendent al infectărilor cu noul virus. Prima reprezentativă a României urma să întâlnească Norvegia, la 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Liga Naţiunilor, însă meciul a fost anulat de UEFA după ce lotul oaspeţilor nu a putut ajunge la Bucureşti în urma unui caz de COVID-19.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel