"Burlăcița" Bianca Drăgușanu, pe punctul de a fi dată afară de la Antena 1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Burlacita_Bianca_Dragusanu_
Burlacita_Bianca_Dragusanu_

Bianca Drăgușanu riscă să-i fie reziliat contractul cu Antena 1. Șefii postului TV s-au cam săturat de încălcările repetate ale regulamentului concursului "Burlăcița", astfel că aceștia se gândesc serios să se despartă de vedetă.  Cea mai ușoară pedeapsă ar fi ca Bianca să ramână fără onorariul de 10.000 de euro, deoarece escapadele sale cu Adrian Cristea și cu Ciprian Marica, din timpul show-ului, pot fi amendate, potrivit clauzei contractuale, cu 50.000 de euro.

Ceea ce se preconiza a fi o creștere și o recunoaștere pe plan profesional s-a transformat într-un mare esec pentru Bianca Dragușanu, scrie cancan. Prestația vedetei nu numai că nu i-a mulțumit pe producatorii emisiunii "Burlăcița", care așteptau din partea ei mai multă implicare, ba, mai mult, aceștia sunt foc și pară după ce vedeta a încalcat grav regulamentul.

"Nu s-a implicat deloc. Ea, de fiecare dată, era nerăbdătoare să termine filmarile să poată să ia telefonul și să dea SMS-uri. A ieșit cu Cristea, dar cel mai grav a fost faptul că a plecat de la filmari, în Turcia, ca să se vadă cu Marica.

Deși, inițial, producătorii s-au gândit sa o pedepsească pe Bianca tăindu-i onorariul de 10.000 de euro, e posibil ca aceștia să recurgă la masuri mult mai aspre. Vedeta a fost convocată la o ședință, unde s-a ridicat problema ca ea sa fie dată afară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel