Data publicării:

Bunicul fetiţelor moarte în accidentul din Italia, mesaj plin de durere: Ce mă fac eu, Doamne, cu ce am greșit?

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Razvan Ogrezeanu
Foto: Facebook Razvan Ogrezeanu

Bunicul fetiţelor moarte în accidentul din Italia a transmis un mesaj sfâșietor.

Bunicul fetelor care au murit alături de părinţii lor în tragicul accident din Italia a transmis un mesaj sfâșietor pe paginile de socializare. Familia Ogrezeanu, formată din Mircea, soția sa Mihaela și cele două fete ale lor, Aurora și Georgiana, de 8 și 13 ani, se aflau într-o excursie la Veneția, atunci când a avut loc accidentul de autocar care le-a adus sfârșitul.

Românii au murit într-un mod neașteptat și tragic, alături de alți 17 pasageri, după ce autocarul în care se aflau a căzut de pe un pod, de la o înălțime de 15 metri.

"Ei sunt parte din familia mea, fiul meu Mircea, nora mea Mihaela și cele două scumpe nepoate, Elena și Maria. Ce mă fac acum eu, Doamne, cu ce am greșit? Acum doi ani a murit și Raluca, fata mea cea mare. Învață-mă, Doamne, să trec peste toate acestea!", a scris tatăl românului mort și bunicul celor două fetițe, pe Facebook.

VEZI ȘI: Mărturia unui supraviețuitor al tragicului accident din Veneția. "M-am trezit în mijlocul trupurilor fără viață, al sângelui"

Zeci de mesaje de condoleanțe

 

Oamenii i-au scris bărbatului mesaje de condoleanțe.

"Îmi pare nespus de rău de suferința prin care treceți, de pierderea suferită ..... Sincere condoleanțe, putere să treceți peste această nenorocire, sănătate multă și dumneavoastră că aveți mare nevoie! Dumnezeu să-i ierte", a scris cineva.

"Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i odihnească în pace! Multă putere sa treceți peste această grea încercare!", a scris o altă persoană.

"Sincere condoleanțe Răzvane, suntem alături de tine în această grea tragedie! Dumnezeu să-i odihnească, și ai grijă de tine!", a scris altcineva.

"Am rămas fără cuvinte. Luna octombrie este luna neagră pentru familia mea. Nici nu știu ce să-ți spun, cum să-ți alin durerea. Dumnezeu să-i odihnească în pace și liniște. Vouă multă putere să treceți peste imensa tragedie. Sunt alături de tine cu sufletul",  scris o femeie.

VEZI ȘI: Ei sunt românii care au murit în accidentul din Italia. Aurora și Georgiana erau în vacanță la Veneția alături de părinții lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel