Orban, mişcare înainte de alegerile locale. Bulai: Varianta cea mai realistă. Au această şansă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Orban
Orban
Alfred Bulai a vorbit despre posibilitatea unei înțelegeri între forțele de dreapta, în contextul alegerilor în două tururi, dar și despre mișcarea pe care ar putea să o facă Ludovic Orban. 

"PNL-ul nu se va eroda, decât după alegerile locale, dar şi la alegerile locale problema este că ei au şansa să câştige mai mult decât aveau la alegerile europarlamentare. Problema e că este un concurs între primari. PSD va avea un număr mari de voturi. Este dezavantaj USR-ul", a spus Alfred Bulai, într-un interviu DCNews.

Înţelegere între forțele de dreapta, în turul I

Cât despre o posibilă înțelegere între forţele de drepta, în turul I, acesta a mai spus: "Este posibil şi este varianta care, probabil, este cea mai realistă. Cea cu două tururi este mai complicată. Asta se poate face uşor, aparent. Se poate face fără anticipate", a spus sociologul.

"Depinde mult de capacitatea de negociere. Dacă ar exista doar doi poli, stânga şi drepta, atunci nu mai e nevoie de două tururi. Se transformă totul în al doilea tur, din prima. Într-o asemenea variantă, este greu de anticipat. E clar că vor pierde mult pesediștii. Arta negocierii ar putea să existe la domnul Orban pentru că totul este să dai fiecăruia ceva care să îl mulţumească", a mai adăugat acesta.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel