Bulai, reacție nervoasă în direct la TV, după o discuție în contradictoriu cu Cristescu. Andrușceac, intervenție: Calmează-te că-ți curge sânge din nas!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video: RealitateaPlus
Captură video: RealitateaPlus
Iulian Bulai (USR PLUS) și Radu Cristescu (PSD) s-au certat în direct la TV. Antonio Andrușceac de la AUR a intervenit.

În cadrul emisiunii "100%" de la Realitatea Plus, invitații discutau despre politicienii care au colaborat cu Securitatea. La un moment dat discuția a ajuns și la tatăl lui Vlad Voiculescu, despre care s-a spus în repetate rânduri că a fost colaborator al Securităţii, calitate care l-ar fi ajutat pe fiul său să avanseze în politică. Acest fapt a fost amintit chiar de moderatorul emisiunii, Laurențiu Botin. În acel moment, Iulian Bulai s-a enervat și i-a aruncat mai multe replici acide lui Radu Cristescu. Cei doi s-au acuzat reciproc. Când cearta a degenerat, a intervenit și Antonio Andrușceac, încercând să calmeze spiritele prin a-l potoli pe Bulai.

Redăm integral dialogul dintre cei doi:

Radu Cristescu: Tatăl lui Vlad Voiculescu este acuzat că a avut legături cu Securitatea. Păi nu mai spuneți că salvați România, securiștilor.

Iulian Bulai: Da care au fost miniștrii în guvernul comuniștilor, 30 de ani ați condus țara, foști comuniști!

Radu Cristescu: Comuniștii au construit țara asta.

Iulian Bulai: Asupra lor există niște suspiciuni, dar voi, comuniști cu ștate vechi, ați condus în Parlamentul României.

Radu Cristescu: Băi, sunteți plini de securiști în partid!

Iulian Bulai: Eu am fost primul din Parlamentul ăla care a spus: Meleșcanu, nu ai ce căuta la scaunul de la prezidiul Camerei Deputaților.

Radu Cristescu: S-a speriat?

Iulian Bulai: Ați abuzat de drepturile omului. Nu vă asumați.

Radu Cristescu: Băi omule, comuniștii au construit o țară, voi o vindeți.

Iulian Bulai: Este absurd ce spuneți, mai vorbiți de Securitate!

”Fiii de securiști au impresia că i-au adus barza, că nu au nimic în comun cu părinții lor”

"Domnule, calmează-te, că-ți curge sânge din nas. Stai liniștit. Uite-l, săracul. Nu am nimic cu el. El e doar o unealtă acolo care încearcă să muncească. Uitați-vă la ăștia care sunt miniștri, că ăștia sunt fix copii ălora. Ei, dacă și-ar fi construit o carieră în mediul privat, dar nu au fost în stare...  doar în politică și împinși de la spate. Au impresia că i-au adus barza, că nu au nimic în comun cu părinții lor.", a intervenit și Antonio Andrușceac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel