Data actualizării:
Data publicării:

Bulai, mesaj pentru bucureștenii care aplaudă renovarea Podului Grant: Se mulțumesc cu lalele și politicieni penibili. E o șmecherie

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto ilustrativ Google Maps
foto ilustrativ Google Maps

”Fericire” în emisiunea Nod în Papură, după ce a fost finalizat Podul Grant. 

”Fericiți, gata de vot, ai venit, bănuiesc, cu tramvaiul 41, Podul Grant reparat impecabil...” a deschis jurnalistul Val Vâlcu emisiunea ”Nod în Papură”.

”Mergeam cu mașina pe Podul Grant” a spus sociologul Alfred Bulai, care afirmă că ”merită felicitat”, completând că a văzut că ”mulți s-au bucurat”.

”Da, să renovezi un pod în șase luni când alții fac poduri de 10 km în 6 luni... e o șmecherie. Asta arată cât de mică e societatea noastră bucureșteană, care se mulțumește cu personaje în politică mai mult decât penibile. Și-n spatele lor sunt oameni la fel de penibili din punct de vedere a ce înseamnă un oraș. Sunt mulți bucureșteni care se mulțumesc cu bani aruncați sau pus lalele, în condițiile în care n-am parcări, n-am magazine, în condițiile în care mii de mașini merg la magazinele mari din mijlocul Bucureștiului” a lămurit aprecierile ironice sociologul, afirmând că aceste hipermarketuri influențează traficul, punând inclusiv semne de circulație. 

În primul rând, ai exagerat, nu a fost renovat podul, ci jumătate de pod” a mai remarcat Val Vâlcu, iar Alfred Bulai a replicat: 53%, pe o parte fiind schimbat parapetul. 

Continuând discuția asupra calității celor care administrează orașul, Val Vâlcu a afirmat: ”Mergi pe lângă o groapă sau, propriu-zis, stai, pentru că dacă sunt pe Calea Plevnei patru benzi, din care doar pe una poți circula, pe trei fiind șantier, dacă treci pe acolo pe la ora 17.00 și nu e nimeni care să muncească, nu-ți pui problema: oamenii aceia de ce nu lucrează  și noaptea, și-n weekend? Adică bunul administrator nu e cel care continuă să pună niște țeavă de încălzire - cum face Nicușor Dan - pe un proiect început acum nu știu câți ani, ci acela care o face mai repede. Adică e datoria lui să facă asta, nu e o deșteptăciune, ceva extraordinar. Hai să vedem: se putea rezolva problema”. 

”Eu am mers de nenumărate ori... rar vedeai pe cineva. Nu seara, nu noaptea, ci ziua!” a completat sociologul, deși logic ar fi fluidizarea funcționării orașului. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel