Bulai: Dacă aș fi în locul celor de la PSD, l-aș lua pe Victor Ponta în partid / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Aducerea unui om-cheie în PSD ar aduce beneficii partidului.

O spune sociologul Alfred Bulai cu referire la Victor Ponta.

„Dacă aș fi în locul celor din PSD, l-aș lua pe Victor Ponta în partid. Dacă Victor Ponta se revigorează, ia votanți de la PSD”, a zis sociologul Alfred Bulai la DC News și DC News TV în emisiunea „Nod în papură”.

Vezi continuarea aici:

Ce spunea recent Marcel Ciolacu despre revenirea lui Victor Ponta în PSD

În urmă cu o lună, la DC News, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă l-ar primi înapoi pe Victor Ponta în PSD.

„L-am putea vedea pe Victor Ponta, din nou, în PSD?“, a fost întrebat președintele PSD.

„Nu am exclus niciodată acest lucru! Nu e nimeni perfect, n-am ridicat vreodată pretenții și cred că nu e cazul să ridice nici Victor Ponta. Am așa o supărare cu foștii președinți ai Partidului Social Democrat care au crescut în interiorul PSD, li s-a oferit absolut totul, domnului Victor Ponta i s-a oferit din partea partidului absolut totul, și un anumit statut, și un anumit culoar, iar apoi și-au făcut partide. Eu am muncit pentru domnul Victor Ponta în campania electorală. Cred că nu am muncit nici în campania mea electorală cât am muncit în campania electorală a lui Victor Ponta ca să iasă președintele României. 

Am această reținere! Nici nu pot să fiu obtuz și să pun stop unei eventuale veniri a lui Victor Ponta în Partidul Social Democrat, dar nu este o decizie numai a mea, ci este o decizie pe care o voi lua împreună cu colegii mei“, a spus, la DC News, Marcel Ciolacu, președintele PSD. VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL CU MARCEL CIOLACU: https://www.youtube.com/watch?v=N4JmmCKTvHc&feature=emb_title

CITEȘTE ȘI: Fază tare cu Ponta. Ce i-a spus un român în plină stradă 

Victor Ponta, președintele PRO ROMÂNIA, a povestit ce a pățit când a mers la Putna.

Victor Ponta a spus că, de multe ori, i s-a întâmplat să fie asociat cu PSD, el fiind președintele PRO ROMÂNIA.

„Am fost la Putna acum doi-trei ani. Și eram așa un pic... că acolo era zonă PSD-PNL. Aiurea... M-a pupat toată lumea, iar un om mi-a zis: „Domnule Ponta, bazați-vă pe noi! Cu dumneavoastră votăm, cu PSD!”, a spus, amuzat, Victor Ponta.

„Și acum merg foarte des cu low-cost și vin oamenii din diaspora care, bănuiesc, că înainte mă înjurau, și îmi zic: „Domnule Ponta, ce faceți cu țara? Că ne-a prostit neamțul. Dumneavoastră cu PSD-ul trebuie să faceți ceva”. Le-am zis: „Stați, mă, nu era aia cu plăcuța suedeză?! Nu era Puie Monta? Nu era PSD ciuma roșie?”, a mai spus președintele PRO ROMÂNIA la DC News și DC News TV, în urmă cu o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel