Bulai anunţă o victorie pentru Moldova: Autostrada Pipirig – Moțca, finanţată prin PNRR
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Parlamentarul USR PLUS Iulian Bulai anunţă o victorie pentru infrastructura Moldovei.

"În Moldova vor fi finanțate prin PNRR următoarele segmente de autostradă:

1. Pipirig - Tg. Neamț - Moțca - A8

2. Pașcani - Roman - Bacău - A7

3. Focșani - Bacău - A7.

Județul Neamț este marele beneficiar al PNRR. Județul nostru va fi străbătut de două mari autostrăzi, pentru care a fost acceptată finanțarea! Ne conectăm cu Bucureștiul și cu Transilvania!

USR PLUS livrează pentru Moldova!Mii de mulțumiri adresez vicepremierului Dan Barna, ministrului Cristian Ghinea, cât și ministrului Cătălin Drulă!", a anunţat deputatul Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.                                                                                                      

Iulian Bulai s-a făcut remarcat prin gafele şi postările controversate pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, pe reţelele sociale

Iulian Bulai (USR), sancționat de CNCD. Politicianul a fost sancționat pentru afirmațiile potrivit cărora „fecioara Maria a fost mamă surogat” sau că Iisus „a apărut pe lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste”, relatează Evenimentul Zilei.

5.000 de lei îl costă pe deputatul USR Iulian Bulai declarația controversată făcută pe 25 decembrie 2019, în sfânta zi de Crăciun. Iisus Cristos “provine dintr-o familie foarte ciudată” compusă din fecioara Maria care este o “mamă surogat” , Iosif este “un tată trecut de prima tinerețe” iar Isus “a apărut pe lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste”.   

Le-a urat "La mulţi ani" tuturor chinezilor

”La mulți ani celor peste 1,5 miliarde de chinezi care sărbătoresc Anul Nou! Să avem un 2021 cu multă sănătate și prosperitate! Cultura este un liant dincolo de tot ce ne desparte. Fie ca onestitatea, deschiderea și libertatea să fie valori pe care vom putea construi mai mult în acest an!” a scris deputatul USR PLUS Iulian Bulai, pe Facebook, mesaj citit de Mircea Badea. 

Realizatorul de la Antena 3 s-a amuzat copios de comentarii însă, în special de un comentariu: ”Sper să primești mesaje de la fiecare în parte! Și să le răspunzi!”. 

                                                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel