Data publicării:

Bugetul Capitalei, blocat. Ioana Constantin (PMP): Ce a făcut USR-PLUS se numește șantaj

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Bugetul Capitalei, blocat. Ioana Constantin (PMP): Ce a făcut USR-PLUS se numește șantaj / Sursă foto: Facebook Ioana Constantin
Bugetul Capitalei, blocat. Ioana Constantin (PMP): Ce a făcut USR-PLUS se numește șantaj / Sursă foto: Facebook Ioana Constantin
Ioana Constantin, politician al Partidului Mișcarea Populară, și-a exprimat punctul de vedere privitor la blocarea bugetului Capitalei.

Într-o postare pe Facebook, Ioana Constantin (PMP) a vorbit despre scopurile pe care USR-PLUS le-a avut atunci când a blocat bugetul Bucureștiului:

„Ce a făcut USR-PLUS la votarea bugetului Capitalei se numește șantaj.

Cum e, domnule Vlad Voiculescu? Iar vă luptați cu mafia din sănătate?

Dacă primarul Nicușor Dan ar fi oferit control pe zona de sănătate viceprimarului PLUS, bugetul trecea, consilierii USR-PLUS ar fi votat bugetul cu mare avânt. Concret, vorbim despre spitalele din Capitala Țării și despre conducerile acestora. E simplu, vorbim despre managerii spitalelor. Pentru că amicul lui Vlad Voiculescu, viceprimarul PLUS, nu a primit atribuțiile, dreptul de semnătură de la primar, consilierii USR-PLUS s-au opus bugetului. E o răfuială jenantă a lui Vlad Voiculescu cu Nicușor Dan, pornită din momentul în care Nicușor nu l-a acceptat viceprimar pe dl. Goe Voiculescu. La acel moment, tot control pe zona de sănătate dorea Voiculescu.

La dezbaterile pe buget e firesc să existe negocieri, dar pe proiecte, nu pe persoane. Credeam toți că USR-PLUS sunt interesați ca bucureștenii să aibă apă caldă și căldură, transport civilizat, trafic fluidizat, un oraș verde și curat... De fapt, totul s-a oprit la funcții și interese în zona de sănătate.

Consilierii generali ai PMP au votat Bugetul. Bucureștenii nu au nicio vină și nu trebuie să deconteze răfuiala unor politicieni răsfățați“, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel