Buget 2019. Condiția unui deputat PSD pentru a vota proiectul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Un deputat PSD a pus condiții pentru a vota proiectul de buget pentru anul 2019.

Deputatul PSD Silviu Macovei susţine, într-un comunicat de presă transmis vineri, că nu va vota proiectul de buget pentru anul 2019 dacă nu sunt prevăzuţi bani pentru Autostrada A8, Iaşi -Târgu Mureş, sau Autostrada Unirii, cum mai este cunoscută.

"Am văzut proiectul de buget şi reacţiile stârnite de acesta, mai ales în privinţa autostrăzii A8 cerută imperios de locuitorii regiunii nord-est. Acum sunt reacţii emoţionale, la cald. Îndemn la calm fiindcă acesta este doar proiectul de buget propus spre dezbatere publică. Pe lângă faptul că avem o lege de finanţare şi construire a autostrăzii, am asistat personal la discuţiile cu conducerea partidului când am fost asiguraţi ferm că vor fi fonduri în acest an pentru autostrada Iaşi -Târgu Mureş", declară deputatul Silviu Macovei.

Opțiunile pentru perioada următoare

Deputatul PSD Iaşi a explicat şi care sunt opţiunile în perioada următoare.

"Există, evident, posibilitatea depunerii de amendamente şi eu voi fi unul dintre aceia care va susţine şi vota alocarea de fonduri pentru A8. Cu siguranţă toţi parlamentarii din toată regiunea de Nord-Est vor vota acest amendament căci autostrada A8 este vitală pentru milioane de români. Nu vreau să mă antepronunţ cu privire la votul meu pentru întregul buget, însă îl voi vota doar cu fondurile prevăzute expres pentru A8", conchide deputatul PSD Iaşi.

Vezi și: Buget Agricultură. Daea, prima reacţie după comunicarea cifrelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel