Budescu și Andone se 'ceartă' pe grătare. Adio ”sărmăluță”. Răspunsul antrenorului Astrei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Bogdan Andone a ajuns cu echipa pe primul loc în Liga 1, iar acum va trebui acum să se țină de o promisiune mai veche.

Astra Giurgiu a obținut a opta victorie consecutivă și a ajuns pe primul loc din Liga 1, după 1-0 cu Universitatea Craiova. Constantin Budescu, cel poreclic cândva 'sărmăluță', unul dintre oamenii de bază de la noul lider din campionatul românesc, a oferit declarația serii după noul succes.

Întrebat dacă jucătorii Astrei chiar fac grătare atât de des cum se spune, Budescu a explicat: "Dacă am face atâtea grătare câte glume se fac, ar fi foarte bine, dar am făcut doar o jumătate de grătar... Am vrut să facem grătar și a plouat. De când a venit Bogdan (n.r. Bogdan Andone), ne tot amenință că facem grătar și n-am făcut, tot așteptăm", a spus 'Budi', citat de Digisport.

Răspunsul lui Andone

Antrenorul giurgiuvenilor se pare că le este dator jucătorilor cu un grătar, promis mai demult, iar, acum, după ce Budescu l-a "tras de urechi". Andone i-a dat însă un răspuns pe măsură.

"Probabil că miercuri, când ne vom reuni, voi da şi cealaltă jumătate, aducem şi carnea. Nici nu ştiu ei, vă spun în premieră", a explicat Bogdan Andone la finalul meciului cu U Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel