Budescu revine în Liga 1. Cu ce echipă a semnat
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Constantin Budescu la Astra
Constantin Budescu la Astra
Constantin Budescu se întoarce în Liga 1 după un an fără mari realizări în Arabia Saudită, la Al Shabab.

Astra a mai făcut un transfer de marcă, după ce i-a convins pe Tamaș, Răduț și Florentin Matei. Patronul Astrei, Ioan Niculae, a precizat imediat după meciul echipei sale cu Viitorul, încheiat cu scorul de 1-1, că mijlocaşul va semna cu echipa sa un contract valabil pe două sezoane.

"Budescu e jucătorul nostru, e un fotbalist excepțional și îl așteptăm", a spus antrenorul Astrei, Dan Alexa, la finalul meciului de luni seara cu Viitorul.

"Budescu a semnat cu noi pe 2 ani. Se antrenează cu noi și este jucătorul Astrei. Budescu e precum câinele  ăla Lassie, oriunde pleacă, el se întoarce acasă. Alibec e cel mai fericit pentru că are cine să-i dea pase de gol, ei sunt prieteni foarte buni", a spus Dani Coman, președintele Astrei.

"Bineînțeles, când vor reveni și Budescu pe teren, și Alibec, vom arăta altfel", a spus și Gabi Tamaș, încântat de revenirea lui 'Budi'. Budescu a mai jucat la AStra în perioada 2011-2015 și 2016-2017.

Vestea i-a luat prin surprindere pe cei de la FCSB, acolo unde Budescu a evoluat ultima dată înainte de pleca din România. "Ba da, putea să revină la noi. Dar probabil se simte mai bine acolo. Noi nu putem sta în calea fericirii lui. E un jucător foarte bun, ne-ar ajuta foarte mult, e indiscutabilă valoarea lui", a spus Narcis Răducan, noul director sportiv de la FCSB.

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel