Budescu, Alibec şi Dică. Ce le-a pregătit Becali
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
După ce a câştigat cu CSU Craiova, luni seara, Gigi Becali a anunţat care este decizia în ceea ce-i prieveşte pe Budescu, Alibec şi Dică.

Astfel, Becali a susţinut la un post de televiziune că a făcut demersurile pentru a scăpa de Denis Alibec, dar şi că Nicolae Dică va continua pe postul său şi în sezonul viitor, chiar dacă nu va câştiga titlul.

Gigi Becali a vorbit întâi despre situatiile lui Teixeira si Budescu. "Vasi vrea să-l păstreze pe Teixeira. Eu am zis că dacă luăm campionatul. Probabil că va trebui să lucrăm puţin la salariu, să-l mai scădem puţin că are 20.000. Dar vreau să-l ţinem. Pe Budescu îl vom ţine pentru cupele europene, că acolo arată ca e fotbalist, în campionat e cu călcâie şi o să stea pe bancă" a spus Becali.

Chiar astăzi, lotul FCSB-ului se va innoi cu un jucător de la Iaşi, înainte ultimei partide, cea cu Viitorul: "Nu vom face oferte pentru jucătorii de la Viitorul pentru că nu facem d-astea. Când vrem un jucator, chiar îl vrem. Uite, de exemplu, mâine (marţi-n.r.) semnează Qaka, să vă spun adevarul" a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Alibec "îl strică pe Coman"

"O să plece Alibec şi va rămâne Dică antrenor. Pleacă Alibec! Nu, că nu e luptă între ei doi. Dică, dacă vrea să facă treabă, trebuie să plece Alibec. Am dat o hârtie cuiva din Franţa, 1.700.000 de euro. Eu i-am spus că nu vreau 4 milioane de euro, vreau 1.7 milioane de euro, cam cât am dat pe el. L-am cocoloşit, puteam pierde campionatul. Nu sunt oameni care muncesc la cheremul lui, că-l strică şi pe Coman. Câştigăm, nu câştigăm, pleacă Alibec, iar Dică rămâne", a spus Becali, la Pro X.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel