Urmărește emisiunea live
București: Doi bărbați sunt cercetați pentru trafic de droguri de mare risc
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cercetați pentru trafic de droguri de mare risc / Imagine de A_Different_Perspective de la Pixabay
Cercetați pentru trafic de droguri de mare risc / Imagine de A_Different_Perspective de la Pixabay
Doi indivizi au fost trimiși în judecată, sub măsura controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au demarat, începând cu luna ianuarie a acestui an, investigații într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Cercetările au dus la documentarea activității unui bărbat care ar fi comercializat cocaină în București.

La data de 18 ianuarie a.c., în apropierea unui restaurant din București, acesta, împreună cu un al bărbat, ar fi comercializat, către o altă persoană,  cocaină, în schimbul a 1.350 de lei.

În cauză, a fost dispusă trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a celor doi, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Tribunalului București, a informat IGPR într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel